legjobb állóvizes pecahely az országban

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat legjobb állóvizes pecahely az országban

 • Indította
  Témakör
 • #46201 Hozzászólás

  via

  Kérlek benneteket, írjatok tuti helyeket (lehetõleg normális áron) és Magyarországon, semmi mélytenger…
  Az sem baj, ha szép a környezet, írjátok meg mi van a tó mellett, mert nem szemétdomb vagy betonromok mellett akar az ember kikapcsolódni.
  Régen kedvencünk volt a Fadd-dombori holtág, de nem tudom, megvan-e még az öreg horgásztanya, meg milyen a víz.
  üdv minden sporinak

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446209 Hozzászólás

  charlie
  #446208 Hozzászólás

  AE
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Gyere Orfûre!!

  Orfû Baranya,de talán Magyarország legszebb gyöngyszeme!
  4 tóból álló tórendszer,igen jó fogási esélyekkel.
  Az üdülõfalu Pécstõl 16 km-re helyezkedik el a mecsek északnyugati lábánál, ahol minden együtt van a zavartalan kikapcsolódáshoz, pihenéshez.A vendégek szórakozását, kikapcsolódását, pihenését és ellátását korszerûen kiépített strandok, fejlett kereskedelmi és vendéglátó hálózat, sportpályák, lovardák, zenés és mûsoros rendezvények biztosítják. Minden vendég megtalálja a neki tetszõ szabadidõs tevékenységet.
  Orfûn, a Mecsek északnyugati lábánál a kszélesedõ völgy patakjának vizét több helyen mesterségesen felduzzasztották. A legelõször kialakított, legkisebb kiterjedésû Orfûi-tónál lehetõség nyílik strandolásra,és horgászásra. A tavak közül a legnagyobb a Pécsi-tó, Ezt követi a Herman Ottó tó,valamint a gyönyörû Kovácsszénájai tó.
  A Malommúzeumban mûködõ vizimalomban a molnárok most is dolgoznak. Közben szemtanúi lehetünk a mesterség sajátosságainak.
  ORFÛI Vendégházban a Pécsi Tóhoz közel 2-6 fõs szobák fürdõszobával, szabadtéri sütõvel, grillezési lehetõséggel kiadók egész évben. Nagyon jó horgászlehetõségek az Orfûi tó, Pécsi tó, Herman Ottó tó és Kovácsszénájai tavakon. Foglalja le már most ! ÜDÜLÉSI CSEKKEL IS!
  Az egész család nyaralhat egy gyönyörû környezetben. SÁTOROZÁSI LEHETÕSÉG! Csónakázás, horgászás, kerékpározás, fürdés, esti sütögetések egy helyen.
  Lovaglás,gyalogtúrák a közvetlen közelben megoldhatóak.

  érdeklõdni:06/70-4593419.

  #446207 Hozzászólás

  ott

  van a telefonszám

  Kérdezd meg

  #446206 Hozzászólás

  via

  neked

  Klasszak a képek, de ez azt jelenti, hogy 20000 ft egy háromtagú családnak egy éjszakára, ez kicsit vad. Nem tudom, mi a horgászjegy ára esetleg csak napközben, vagy ez egyben
  van a házbérlettel, és csak az horgászik, aki ott lakik?
  Nem egyértelmû.
  azért köszi

  #446205 Hozzászólás

  tõlem

  egy tipp

  http://fenyvesto.fw.hu
  Nem bánod meg. 9ha tó, 28 méter mély, ivóvíz minõség.
  Ha tetszik írj egy jó szót! :-)))))

  #446204 Hozzászólás

  via

  re nehéz

  Tudom, hogy üzletelni nagyobb buli, mint pecázni,
  de hátha még nem nyelt el mindent a pénz nálunk…
  Ja és a Balaton az a bokáig érõ tócsa ott a térkép közepén?…
  Meg mindenütt törpeharcsa bosszantásnak…
  de hátha van még jó hely, én olyan hülye optimista vagyok…

  #446203 Hozzászólás

  TZoli

  Nehéz

  Tudod, amikor már a Balatonhoz (ami a legnagyobb állóviz az országban) sem férsz hozzá, amikor meg végre lelsz egy talpalatnyi helyet, akkor rá jössz, hogy teljesen felesleges volt, akkor elgondolkozol azon, hogy van-e egyáltalán még ilyen. Meg amikor lebontanak minden stéget, kitiltanak minden nádasból és külön elnevezik partmenti jegynek a jegyedet és 500 m-rel beljebb másik jegy kell és csónakról mégbeljebb egy mégdrágább jegy kell, akkor meg nehéz normális árról beszélni. Inkább vállalkozói megtérülés van. De az rendesen.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: legjobb állóvizes pecahely az országban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.