Legjobb shopping lehetõségek Thaiföldön

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Legjobb shopping lehetõségek Thaiföldön

 • Indította
  Témakör
 • #40961 Hozzászólás

  Beginner

  Sziasztok!

  Ide a címben meghatározott támakörrel kapcsolatos beírásokat várunk tapasztalt utazóktól.

  Ha az alábbiakban felsorolt témával kapcsolatos hozzászólásotok lenne, kérünk benneteket, hogy abba a tematikus topikba írjátok meg, ha már létezik a topik, vagy hozzátok létre ti. Mindenképpen másoljátok be a témaindítóba ezt a beköszönõ szöveget és a tematikus topikok listáját! Jó fórumozást minden Thaiföld rajongónak!

  Legjobb merülõhelyek Thaiföldön

  Legjobb szállások Thaiföldön

  Legjobb mûemlékek és úticélok Thaiföldön

  Legjobb shopping lehetõségek Thaiföldön

  Legjobb kajázóhelyek Thaiföldön

  Legjobb útleírások és vélemények Thaiföldrõl

  Legjobb kitelepülési, vállalkozási információk Thaiföldrõl

  Legjobb csajozós helyek és tanácsok Thaiföldön

  Legjobb egyéb iformációk Thaiföldrõl

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #376004 Hozzászólás

  Joe

  the best

  A legjobb az,h Bangkokban 3 dollarert vettem a Ralph Lauren polomat, 4 dollarert pedig a RL ingemet…

  Persze Bangkokban ezen kivul semmi mas nem jo, oda ne menjetek turistanak. Borzalmas hely…

  #376003 Hozzászólás

  Beginner

  Kedves KC !

  Köszi, hogy hozzászóltál!

  “Teljesen tematikus témák unalmasak egysíkúak lehetnek.”
  Valóban. De nem azok számára, akik pont azokat a tematikus információkat keresik. Hiszen a kutyakiállítás is egy “tematikus” mûfaj és általában a macskatartók teljes értetlenségével találkozik, mégis sokan járnak kutyakiállításra. Õk a kutyatartók…:-))
  Én ezt is egy kicsit ilyennek érzem.

  “Ki tud legjobb … Thaiföldön kérdésre bizton válaszolni?”
  Meglepõen sokan. Igaz leginkább azok, akik hosszabb idõt töltöttek kint és személyes tapasztalataik, benyomásaik vannak. ( Sajnos éppen õket a legnehezebb egy ilyen topikra “terelni”, hiszen nekik nem kell pár ezer hozzászólást átolvasni, mire választ kapnak, hiszen a válasz eleve ott van a fejükben. Nekik felesleges itt a fórumon is rendszerezni a tudásukat, hiszen az már régóta rendszerezve van a fejükben. Remélem persze, hogy õk is elfogadják azt, hogy ” kétszer segít, aki gyorsan segít “…

  “Majd meglátom, ha nézem.”
  Így is van rendjén. Ez lehetne a tematikus topikok szlogenje! Akinek ez kell, az majd eljön ide és megnézi. Akinek meg nem ez kell, az meg nem jön. Ha meg nem kell senkinek, akkor meg elhal. Ez egy ilyen mûfaj.
  Nekem ezzel semmi gondom.

  #376002 Hozzászólás

  Beginner

  Kedves Garfi!

  “Én is nyitottam anno pár más ( thai ) témájú topicot és el is haltak.”

  Köszi, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat és
  erre most – minden szándékos nyegleségtõl mentesen – azt válaszolom, hogy vállalom a kockázatot. Igazából ennyit nekem meg kell hogy érjen, hogy ezentúl ne kelljen az elõször kiutazóknak 6o kinyomtatott oldallal menni a repülõtérre…

  Ha már beszélünk: kérdeztem tõled, hogy a “Pattaya ingatlan ” topikodból átemelhetném-e a beköszönõ írásodat a egyik tematikus topikba?
  Kérlek add a hozzájárulásodat.

  Köszönöm !

  #376001 Hozzászólás

  KC

  100 szájtlépés

  eddig fel – fel nézegettem a topikokra mert kiváncsi voltam, hogy mi érdekli az utazót, a kedves túristát és túristajelöltet.

  Jók voltak a beszólások, piszkálkodások is.

  Teljesen tematikus témák unalmasak egysíkúak lehetnek.

  Ki tud legjobb … Thaiföldön kérdésre bizton válaszolni?

  Majd meglátom, ha nézem.

  #376000 Hozzászólás

  gida

  Beginnernek, és Garfinak

  Örülök Beginner, hogy szereztem Neked egy szép estét, ugyanakkor Garfi fõnökre is érdemes hallgatni. Az én szabadságomat Pattayán pedig az Õ segítsége aranyozta be.
  Üdv, és sok sikert!

  #375999 Hozzászólás

  garfi

  egy csendes megjegyzés

  A http://www.pattaya.lap oldalon van egy fórum, ami csak Thaifölddel és Pattayával foglalkozik, de behalt, amikor a Startlap bevezette azt, hogy be kell regelni. Ott helyénvaló készíteni ezer topicot mindenféle témáról, de ezt a helyet Ázsia és nem Thaiföld topicnak hívják. Amennyiben itt nyitsz kismillió topicot, azok nagyrésze el fog halni, mert a többi, nem thai témájú topic lenyomja a sorban és akkor az infok is el fognak veszni. Én is nyitottam anno pár más ( thai ) témájú topicot és el is haltak.

  #375998 Hozzászólás

  Beginner

  Köszönöm szépen gida!

  Bearanyoztad a napom és ezért még csak el sem kellett utaznom Thaiföldre! :-))) Köszönöm Neked!

  Üdv

  Beginner

  #375997 Hozzászólás

  gida

  Attól hogy “kezdõ” még lehet igaza

  Nézd Beginner!
  Én is csak az x -edik thaiföldi topikban lettem aktív. Ennek az az egyszerû prózai oka, hogy míg mások már évek óta eszmét cserélhetnek, mert (adott esetben) már sokadszorra volt szerencséjük kilátogatni, nekem a Pattaya: képek, kaják, csajok, egyebek címû topik “jutott”. Itt uatazás elõtt valóban rengeteg hasznos infót kaptam, (ezt ott ki is fejtettem). Épp ezért, vagy ennek ellenére teljesen megértelek Téged, és azokat, akik egy speciális témakörben szeretnének keresgélni. Megértem õket, mert aki csak arra kíváncsi hogy hol van valami szép látnivaló, jó konyha, egy kellemes szálloda, vagy bármi más, ne kelljen neki több regényt végig olvasni. Csak úgy elmondanám, hogy a fent említett topik elutazás elõtt kinyomtatva több mint 60 oldal volt.
  Én itt nem döntök semmiben, de úgy gondolom a rendszerezés ilyen (vagy hasonló) formájának van létjogosultsága.

  #375996 Hozzászólás

  Beginner

  Magyarázat Debilkének!

  Látom, te a magyarázatot összetéveszted a hõbörgéssel. Gondolom általános iskolai tanulmányaidat is ezért végezhetted olyan nehezen. Mindig azt hitted, a tanítónéni hõbörög. Pedig dehogy… Lehet hogy azt próbálta éppen megtanítani neked, hogy mondatot nagybetûvel kezdünk. Merthogy minden mondatnak számít, aminek a végén van egy felkiáltójel…( vagy egyéb írásjel )

  Én sajnos csak annyit tudok hozzátenni ehhez az egész Thai témakörhöz – mivel nem vagyok Thaiföld szakértõ hogy konkrét tanácsokat adjak – hogy próbálok ésszerûsíteni az információk rendszerezésén. ( mert abban viszont hozzád képest szakértõ vagyok )Ez az én “feladatom”. Én ezt elvégzem. A te feladatod meg az, hogy az elsõ megjelenéseddel a topikban azonnal lehülyézz mindenkit…Te meg ezt végzed el.
  Nekem örömet okoz, amit én végzek itt, de meg lennék lepve, ha neked örömet okozna, amit te… Persze lehet.

  Inkább segítenél, minthogy kioktatnál. Azzal többre mennénk…

  #375995 Hozzászólás

  Evil Twin

  kezdõnek

  kellemes további hõbörgést!

  #375994 Hozzászólás

  Beginner

  Kedves, okos Thaiföldi topikolók!

  “tényleg értelmes volt megnyitni ennyi thai tematikus topicot, gratulálok! Nincs mit kezdõ! “

  A mondatod elsõ felében nincsen semmi értelmes érv a dolog ellen, fõleg segítõ tanács nincs benne még véletlenül sem. A mondatod másik fele meg teljesen értelmetlen… Te szipuzol?

  Na, azért pár dolgot elmondanék.

  Látom, nem nagyon látjátok a dolog lényegét… De nem baj, én megpróbáltam egyszerûsíteni a dolgokon, de úgy látszik hiába.
  Természetesen én soha nem állítottam, hogy bizonyos témákkal – amikre most tematikus topikot nyitottam – azokkal eddig soha, semmilyen topik nem foglalkozott és én most feltaláltam volna a spanyolviaszt. Merthogy természetesen foglalkozott vele. Azonban a témák szerint rendszerezett adathalmaz, egyáltalán nem meglepõ módon, könnyebben kezelhetõ, mint a Thaiföld 8, a Thaiföld 9,a Thaiföld 1o és sorolhatnám…

  Képzeljétek már el, hogy bementek egy DVD boltba és ott úgy vannak nyilvántartva a DVD-k, hogy dvd1, dvd2,dvd3 stb. És amikor megkérditek az eladót, hogy ti a Ponyvaregényt keresitek dvd-n, hol találjátok meg, akkor az eladó azt a tanácsot tudja adni, hogy keressétek meg nyugodtan a dvd1 és a dvd 5322 között a polcokon…

  Gondolom Debil Twin gyerek, így neked is érthetõbb a példa.

  Annak elõnyét pedig, hogy minden tematikus topik elején ott van a beköszönõ szövegben, hogy még milyen tematikus topikok vannak, hát azt már neked részletesebben nem is ecsetelném… De az elõny valahol ott van, hogy a jóérzésû hozzászólók el tudják kerülni, hogy Off legyen a hozzászólásuk, mert látják, hogy esetleg az általuk közöltekre is van megfelelõ tematikus topik.

  De nem baj, tényleg nem is hittem abban komolyan, hogy átmegy ez az ötlet, hiszen ti már olyan jól megszoktátok ezt a Thaiföld 35,36,37,38 címzésû topikokat.

  Hát akkor hajrá!!! Mi meg majd kikeressük 64oo hozzászólásból, amire kíváncsiak vagyunk. Köszi a hatékony segítséget…

  Lényeg, hogy ne fogjunk össze, ha meg valaki kitalál valamit, akkor azt gyorsan fikázzuk le, mert abból még baj sose vót’…

  #375993 Hozzászólás

  thom

  Thaiföld 12

  Az meg miért tûnt el???
  Amúgy a fentiekhez: szállásokról van külön topic, miért kéne még egy? Csajozós helyek és tanácsok? Ezzel legalább 2 db élõ topic foglalkozik jelenleg is. Útleírások ill. Thaiföld utikönyvekrõl is sokat foglalkoznak egyéb topicok, teljesen felesleges nyitni erre újakat. Egyéb infók Thaiföldrõl??? Mûemlékek uticélok???Arra ott van (volt) 1-12-ig az összes elõzõ topic, meg a többi Thaifölddel kapcsolatos. Bevásárlási lehetõségekrõl is sokat írtak már emberek az elõzõekben, de hogy ide vágjon: MBK és a Siam Square,Sukhumvit végig, Chatuchak, KSR, CM Night Market, Pattaya:Mike és RG Plaza, Big C. Merülés? Ilyen még nem volt:-), abban látnék fantáziát.

  #375992 Hozzászólás

  Evil Twin

  értelem

  tényleg értelmes volt megnyitni ennyi thai tematikus topicot, gratulálok! Nincs mit kezdõ!

  #375991 Hozzászólás

  Beginner

  Debil Twin

  Nyisd meg nyugodtan, ha van rá igényed…Ott te lehetsz a moderátor, te nagyon szimpatikus gyerek! Innen meg húzzál el, ha nincsen értelmes hozzáfûznivalód. Köszi.

  #375990 Hozzászólás

  Evil Twin

  MI a f*sz?

  Mi a f*sz folyik itt? Hova lett a Thaiföld 12-es topic? Ha ennyire hülyék vagytok, miért nem nyittok egy legjobb wc Thaiföldön topicot is?

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
Hozzászólás: Legjobb shopping lehetõségek Thaiföldön
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.