Legjobb terepjaro (4WD)

Kezdőlap utazas.com Fórum Úti holmi Legjobb terepjaro (4WD)

 • Indította
  Témakör
 • #47207 Hozzászólás

  Moncsi

  Land Rover Defender 110/90

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #449035 Hozzászólás

  terepes

  egy klasszikus

  Helyi viszonylatban a Niva a legjobb szerintem. Olcsó, igénytelen, megállíthatatlan. Legalábbis a terep miatt még sose volt vele gondom… Volt szerencsém a Szaharában gyepálni a Toyota Hilux gépét. Eleinte persze elástam magam, de miután rájöttem, hogy kell a gumikat beállítani, az is megállíthatatlan volt. És abban volt klíma is. Én Palikéknak is azt ajánlanám.

  #449034 Hozzászólás

  bb

  Re: Hummer

  Rendelj a cegtol online egy prospektust/videot/beszelj katonakkal, akik hasznaljak es megvaltozik a velemenyed. Az igaz, hogy par erdei osvenyen nem fer el, meg sokat eszik, de a legtutibb gepek egyike.

  #449033 Hozzászólás

  GeRGelü

  Land Rover

  Series III

  #449032 Hozzászólás

  Ahmet

  ???

  Az offroad fesztiválok alapján a Gaz 69 akkor képes valamire, ha csak a kaszni eredeti. Ezt a véleményemet fenntartom az Uaznak is.
  Land Rovert meg nem láttam még akcióban, mindig csak beszélnek róla. (Ezt nem minõsítésként mondom, valószínûleg az ára miatt nem gyilkolják õket ilyen helyeken)
  A Hummerról semmi jót nem hallóttam. Hosszú, széles, nehéz. Nekem személy szerint a régi LandCruiser a kedvencem.
  Személyes tapasztalataim igadzábol csak a Nissan Patrolról vannak. Eléggé utcainak néz ki, de többet tud. Kicsit alacsony a hasa.

  #449031 Hozzászólás

  Gaz 69

  Ez a legjobb

  Mi a velemenyetek?

  #449030 Hozzászólás

  bani

  90,110,130

  A számok a tengelytávot jelentik inch-ben, a rövidebb tengelytáv általában jobb terepezõ képességet jelent. Legtutibb? Kérdés mire akarod használni. Van még néhány pályázó, toyota land cruiser, hummer, pajero, stb.

  #449029 Hozzászólás

  Mezgas

  Land Rover

  110, 109, 90 kozott mi a kulonbseg? Ezek a legtutkobb terepjarganyok vagy van ennel jobb?

  #449028 Hozzászólás

  bajno

  van benne valami

  probaltatok mar a regebbi Land Rovereket? Nekem kb 1 hete volt alkalmam terepen menni egy a delszlav haborut is tulelt Land Roverral, kint Angliaban. Hat nem piskota az a gep, mit ne mondjak. a Defnder110-et meg otthon Mo-on vezethettem, az se rossz.

  #449027 Hozzászólás

  Moncsi
9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Legjobb terepjaro (4WD)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.