Legolcsóbbana pályákon

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Legolcsóbbana pályákon

 • Indította
  Témakör
 • #11180 Hozzászólás

  Melyek a legolcsóbb utvonalak pályák Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban, aki sokat utazik ara felé biztosan kijárt ótja van aki tud nem fizetõs pályákat irja meg. Köszi.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #135930 Hozzászólás

  Frager

  A1, A3

  Vezetõ nem tudod véletlenül, hogy éjjel osztrák A1 és német A3on mekkora forgalom van? Gondolom kamionok mennek, de remélem kevesebb autó van.

  #135929 Hozzászólás

  Köszönöm

  a segítséget megtaláltam fizetés nélkül nem igazán lehet végig menni, de sebaj, majd lesz valahogy, lényeg valamennyit lehessen megspórolni.

  #135928 Hozzászólás

  sleep in car

  avoid tolls

  A viamichelinben : “driving direction” menüben van egy lehetõség “customize your route”, itt be lehet jelölni – “Avoid tolls” és “Avoid road tax areas” yes-re és akkor ki tudod kerülni a fizetõs autópályákat.

  #135927 Hozzászólás

  Frager

  Oostende-Callais

  Ez az autópálya szakasz néhány éve még nem volt fizetõs.
  http://www.viamichelin.de itt a keresõbe kiírja, hol miért kell fizetni…

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Legolcsóbbana pályákon
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.