Legyen egy klasszikus varotermi tema

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Legyen egy klasszikus varotermi tema

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #22147 Hozzászólás

  Etko

  Mint ahogy a vonatra, repulore, buszra varok neha elkezdenek beszelgetni egymassal, es meselgetik valahavolt utazasi elmenyeiket. Kezdenem en egy emlekezetes vonatuttal.
  Sotet hangulatban, egy csufabb veszekedes utan szalltam fel Zurichben az eji vonatra Budapest fele valamikor tel kozepen. Konyvvel, jegyzetekkel beultem a bufekocsiba borozgatni, hogy megse kelljen a halokocsiban fekve gondolkozni a sotetben. Valahogy nem ment a konyvolvasas sem, inkabb kertem valami napilapot a bufestol, aki felreforditott fejjel kerdezte, hogy bajom van-e, mert elegge borus a homlokom. Nem voltam tul tarsalkodos kedvemben, de mintha nem is venne eszre az elutatisast, csevegett tovabb az idorol, meg hogy az itteni nepek mennyire nem tudnak jokat fozni. Na erre a szomszed asztaltol odaszolt egy srac, hogy o aztan mar csak tudja, szakacskent dolgozik itt par eve. Kapcsolodott egy idosebb holgy, hogy o epp a lanyanal volt latogatoban, aki ide ment ferjhez, es hat a veje hogy falja a jo magyar kosztot.
  Eleinte nagyon zavart a vidam csicserges korulottem, mert hat ugye nekem most rossz a kedvem, de lassan azon kaptam magam, hogy mar en is mosolygok. Mar nem is csodalkoztam, mikor elokerult a magyar kartya, es ejjel 1 fele nekialltunk snapszerozni. Kozben csatlakozott egy svajci bacsi, akirol kiderult, hogy fogaszhoz megy Magyarorszagra, es hat kisse aggodott, majd jott almosan ket amerikai leanyzo, es ok is ott ragadtak a tarsasaggal. A magyar hatarnal mar meghitten kavezgato jokedvu kis tarsasag voltunk, es a hangulat valahogy atragadt a hatarorokre is, mert szokasukkal ellentetben nem elvonultak nagy mogorvan, hanem ott maradtak egy kavera Gyorig, es meg a kartya is elokerult ujra.
  Mire a Keletibe ertunk minden nyugom elparolgott, es konnyed hangulatban koszontem el az emberektol, akikkel megosztottunk egy utat. Nem baratkoztunk, nem csereltunk szamot, csak egyutt utaztunk, es kellemesse tettuk egymas szamara.

Hozzászólás: Legyen egy klasszikus varotermi tema
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.