Lehet itt útitársnõt találni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Lehet itt útitársnõt találni?

 • Indította
  Témakör
 • #40153 Hozzászólás

  Talált itt már valaki útitársat? Nem 3 diplomás, pápaszemes, nagyvalagú bányarémet, hanem valahogy kinézõ csajszit. Inkább legyen buta vagy nagyon buta, csak jól nézzen ki! Legjobb lenne pl. eladó, ápolónõ v. ilyesmi csajszi, no diploma! Aki eljönne nyaralni, ha fizetik a nyaralását és nem rinyál, hogy szexmentes nyaralást akar. (Miért lenne szexmentes egy nyaralás????) Elég egyértelmû voltam? Ja, meg a kor. 30 fölötti öregnéne van dögivel. És a 18-25 éves lányok? Hol lehet ilyeneket találni? Összejött már ilyen valakinek itt a fórumon?
  (Nah, most jöhetnek a jól megszokott szidalmazások, csicskák, szartúró jancsik, kis köcsögök ide mind! Küldjetek el anyámba, de gyorsan. Pedig valójában ti sem rugdosnátok ki a kocsitokból egy ilyen kis lotyót, nem igaz?)

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 110
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369453 Hozzászólás

  Útitárs?

  Szerintem egyesek összekeverik ezt az oldalt valami szexpartner keresõvel. Miért nem ott próbálkoztok? :) Vagy utazni akartok vagy szexelni? :) Az ilyen utazók, nem is igazi utazók. Különben én is útitársakat keresek és nekem tökmindegy, hogy milyen a külseje. És persze a neme is. Számomra az utazás másról szól. Új városokat, tájakat, embereket, ételeket megismerni. Túrázni, fotózni…
  Csajozni itthon is lehet. És persze az út során is lehet ismerkedni, ha úgy alakul.

  Péter

  #369452 Hozzászólás

  Istvan89
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  juditnak

  Igen, vannak ilyen fiuk.
  andrastel@freemail.hu

  #369451 Hozzászólás

  judit82
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hat

  3 eve nem eltem itthon, es most 29 evesen hazakoltoztem, es hat meg vagyok ijedve ezt a forumot olvasva.
  Koltozesem oka, h. szakitottam a baratommal, es gondoltam megnezem mi a palya. Uj embereket (a masik nembol is) megsimerni, meg ilyenek, esetleg utazgatni.
  Szoval ezek szerint jelenleg itthon ha diplomas vagy, es nem szoke, akkor okoskodo es csunya vagy? ja es ha 29-30, akkor meg aztan kesz?
  szoval rohadtul meg vagyok ijedve, hogy ez a forum valoban egy metszet a valosagrol.
  eddig azt hittem halal fiatal vagyok meg csak 29 eves, es masok szeme azt tukrozte h. szep vagyok, anelkul, h. mukorom-lakkom legyen.
  szoval az en kerdesem az, vannak-e olyan fiuk, akik eredetiek, szeretik a jatekot, nem pedig a jossz e szexelni velem a balcsira szoveggel intezik el ezt az egeszet kerdest?
  es aki ugymond meg ÉL 30 meg 30egynehany stb eves koraban.
  es nincsenek nagyon buta eloiteletei, meg aki nem tudja ki az a tommyboy.
  judit

  #369450 Hozzászólás

  Sportman

  Miért ne lenne olyan nõ aki fiatal,jól néz ki,normális,és szexelni is szeret és elmenne nyaralni…. Nagyon sok ilyen van… csak szerintem rossz helyen kerested…

  #369449 Hozzászólás

  Naposcsibe1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Zárókérdés

  Szerintem nem kell azért megszüntetni a fórumot, hisz lány a lánnyal, fiú a fiúval elmehet nyaralni, persze elsõ hallásra nem tûnik túl izgalmasnak, de nyaralás közben bármi megtörténhet, mármint úgy értem, hogy a lány találkozik egy fiúval, egy fiú pedig találkozik egy lánnyal, és akkor van nyaralás is, van futó kaland is(elfutó), remélhetõleg lesz szexuális érintkezés is, és akkor mindenki boldog lesz. Egyébként én voltam már lánnyal innen a fórumról, tök normális volt, nagyjából egy szinten voltunk minden téren, voltak pasik is, szép volt a tenger, én is szép voltam:-), és megérte. Szerintem jó dolog ez a fórum azért. Én örültem neki, hogy van. Akkor éppen jól jött. Szóval, azonos nemûvel kell elmenni, aztán gyorsan meg kell ismerkedni egy ellenkezõ nemûvel a tett helyszínén, és akkor létrejön a várva várt egység. És ezt utólag mindenképpen meg kell köszönni az útitárskeresõ fórumnak.:-)

  #369448 Hozzászólás

  Naposcsibe

  Igen, így már kezdem felfogni…lassan… Gondolhattam volna, hogy nem racionális válasz van emögött, hanem nyakatekert nõi gondolkodás. Egyébként ez volt az eddigi legértelmesebb hozzászólás. Úgy írtad le, hogy férfiak is felfogják. Kár, hogy nem korábban írtál, akkor (sokak örömére – ugye Naccat, kedves?) hamarabb is lezárhattuk volna a témát.
  Most már csak egy zárókérdés: minek van ez az útitárskeresõ fórum, ha útitársat találni meg – a kifejtett okok miatt – nem lehet?????? Meg kell szüntetni az egészet, úgy ahogy van.

  #369447 Hozzászólás

  Naposcsibe1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Miért nem lehet?

  Sokan hozzászóltak már. Most én jövök. Én még nem szóltam egy szót se. Új vagyok. Üdvözletem. Szóval. Miért nem lehet itt útitársnõt találni? Megmondom. Azért nem, mert ez így túl direkt. Túl mesterkélt, olyan izés, olyan necces.+Nincs benne semmi spontaneitás, semmi izgalom. Most nem nyávogásról van szó, félreértés ne essék! Hanem olyan furcsa ez az egész, hogy én jelentkezzem egy pasinál, hogy vigyen már el nyaralni. Mi vagyok én? Mit gondol rólam ez a pasi? Hogy én olyan lány vagyok, aki csak úgy lefekszik vkivel, mert elvisz nyaralni? Ha esetleg, szimpatikus is lenne, illetve kialakulna egy kapcsolat közöttünk a késõbbiekben, akkor tisztelne õ ezek után? Ha meg nem alakul ki semmi, akkor olyan furcsa, megalázó az egész történet. Együtt voltunk két hetet, szexelgettünk is egy párat, mert nem volt jobb dolgunk, enyhítettünk belsõ ürességünkön egy kicsit, aztán helló. A lényeg az, hogy “normális” csaj szerintem nem jelentkezik ilyen nyaralásra, csak már végsõ elkeseredésében. Meg hát ott van a bizalom is! Egy nõ kiszolgáltatottnak érzi magát egy ilyen szituációban, hogy külföldön nyaralgatunk össze-vissza. Mi van, ha mégse tetszik az a pasi annyira. És akkor, hogy mondja meg? Szóval, ezért van ez. Szerintem. Lehet,hogy túl aggályoskodó vagyok, meg szende szûz lánynak tûnök (Ez mondjuk annyira nem igaz:-))), két nap után volt, hogy lefeküdtem egy fiúval, és annyira jó volt, annyira természetes volt az egész. Nem kell mindig agyalni mindenen!), de ez a nyaralgatás valahogy olyan fura dolog. Mintha mindenki várna valamit a másiktól elõre, amit nem lehet sajnos garantálni. Az más dolog, ha a nyaralgatás alatt ismerkedem meg vkivel, aki tetszik, aztán azt csinálunk, amit akarunk, de senki nem vár semmit sem a másiktól. Szóval, lényeg a lényeg, elõbb szerintem találj valahol egy csinos, okos, értelmes, szexuálisan vonzó lányt, aki megfelelne minden szempontból, aztán kérdezd meg, szeretne-e esetleg elmenni nyaralni.Persze, ha ez ilyen egyszerû lenne? Hát ennyi lett volna. Befejezésül még annyit, hogy jólesett okoskodni, osztogatni az észt, intelligens közhelyeket leírogatni, addig sem foglalkoztam magammal, vagy éppen pont magammal foglalkoztam?Mindegy.Jó volt.Kielégültem.:-)) Kifejtettem a véleményem. Most pedig megyek, és kifejtem a zöldborsót is. :-)Üdv. Amúgy sok sikert! Naposcsibe

  #369446 Hozzászólás

  topicok

  ahogy elnézem, most is legalább 5-6 hirdetés van kint az elsõ oldalon, ahol pasi nõt keres utazáshoz, de nem nagyon van jelentkezés egyikre sem. ez tehát a válasz: nem, itt nem lehet útitársnõt találni. de még mindig nem értem, hogy miért nem, amikor állítólag rengeteg szingli csaj van. nagyon-nagyon okos ember az, aki ezt meg tudja magyarázni. a hirdetések nagyobb része ráadásul szexmentes – vagy annak mondja magát. de még így sem.

  #369445 Hozzászólás

  fuli

  Nem utálok senkit… Ha ez jött le a hozzászólásaimból, akkor kérlek tudd be annak, hogy impulzív alkat vagyok, néha tudok bántó lenni…rossz szándék nélkül. Egyszerûen csak szeretnék szép barátnõt. A legjobb lenne persze, ha a jó külsõ mellett okos, kedves, értelmes, stb. is lenne, de ilyet találni szinte reménytelen, és ha valamirõl le kellene mondani, hát
  inkább engednék picit az IQ-ból…röviden ez a lényeg. De ez csak a párkapcsolatra vonatkozik, barátoknál nem szempont a külsõ, annál inkább az IQ és más egyéb. De velük nem is bújok ágyba… Szóval van egy preferenciám, de nincs bajom azokkal, akik nem tartoznak bele, csak én egyszerûen mást keresek. Miért utálnék egy 30 éves egyedül álló, szemüveges bölcsész tanárnõt? Semmi okom. Sajnálom, hogy ez jött át…nyilván heves vérmérsékletemnek és pontatlan fogalmazásomnak köszönhetõen.

  A sztereotípiákra a hozzáértõk azt mondják, szinte minden elõítéletnek van némi alapja. Ez lehet a bölcsészekkel is…

  “a 30 feletti férfiak miért csak a huszonéves csajokat keresik”

  Egyszerû matematika. A legtöbb férfi családot, gyereket akar. Megismerkedsz egy lánnyal, együttjártok/éltek 1-3 évig, házasság, még 2-3 év míg jön a gyerek, ha 30 év a kiindulópont, 35 éves kor körül lesz a szülés…második gyerek meg mikor? A 35 év meg nagyjából az a határ, ameddig szülnek a nõk, vagy ajánlott szülni… Jobb, ha huszonéves korban van ez… 30 felett megnõ a kockázat, defektusok…Tudat alatt ezt is mérlegelik a férfiak. És van egy triviálisabb oka: egy huszonéves fiatalabb, szebb, feszesebb, egészségesebb. Sok 30 éves sajnos 35-40-nek néz ki…

  “közöttünk 30 év körüli nõk között is vannak olyanak akik, nem azért vannak egyedül mert eddig várták a szõke herceget a BNW-n vagy feminista szingli gondolatok lelkes követõi lennének, hanem mert tönkre ment 30 éves koruk körül egy több éves hosszú kapcsolatuk. Nekem totál az az érzésem, hogy mi már labdába se rúghatunk pusztán a korunk miatt.”

  senkinek se könnyû, nektek se…mindenkinek van valami gondja… Ugyanúgy nem tudok megoldást a problémádra, mint a sajátomra…

  “…találja meg a neki tetszõ útitársat…”
  azt hiszem, a fórumozók egy része nem útitársat, hanem társat keres…az más kérdés, hogy ezt az itt lévõ lányok általában zokon szokták venni, ezért a legtöbb hírdetõ eltitkolja…ha ugyanis õszinte, senki nem jelentkezik.

  Egyébként teljesen szimpatikus volt a hozzászólásod:) Ha nem küzdenek Sportmannel, Sportman se küzd:)

  #369444 Hozzászólás

  naccat
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sportmannek

  Na te azt honnan tudod, hogy nem vagyok bombazo? Nem vagyok elszallva magamtol, pedig lehetnek.

  Te viszont csak provoklani tudsz, biztos ettol duzzad az egod.

  Hogy kiismertel ennyi ido alatt: agressziv vagyok, eroszakos, es meg buta is. Meg jo hogy az elveimmel is tisztaban vagy, mire terdelek meg mire nem.

  Es te? Igazi alfahim vagy, mi?

  #369443 Hozzászólás

  damas
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  naccat

  Még1x:

  Átlagos nõnemû vagyok, 29 éves és kétdiplomás.

  Nem a kínain veszem a ruháimat, de nem is ismernek egyik menõ plázában se névrõl.

  Fiúk ,akkor én most húzzam meg magam egy sarokban ??

  Ugye nem gondoljátok komolyan ?!

  Eddig elindultam egyedül is, de idén talán vágynék valami társaságra…

  #369442 Hozzászólás

  Füli 2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  a média

  Sziasztok!

  Én a Sportman és sokak által “leutált” kategóriába tartozom. Bölcsész vagyok, tanár, szemüveges, 30 éves egyedül álló nõ. Bár az amazon és a feminista stílus igen igen távol áll tõlem. :-)))
  Én teljesen megtudom érteni Sportmant és a srácok többségének is igazat adok akik ehez a fórumhoz eddig hozzászóltak. Azt hogy kinek milyen nõ vagy milyen férfi tetszik az egyéni ízlés dolga. A külsõ megjelenés mellett hosszú távon mind két nemnél fontos a partner belsõ tulajdonságai is. Ahogy a mondás tartja, kinek a pap, kinek a papné és kinek a lánya.

  Az utolsó hozzászólások érdekesek. Megint elõkerült a média. :-))) Én már évek óta foglalkozom a média befolyásoló szerepével. (Akit érdekel ez a téma azzal szívesen megosztom a tudásomat. Email/msn: fuli76(kukac)freemail.hu) Szóval az utolsó hozzászólásokban is nagyon jól megmutatkozik, hogy a média által közvetített ideális nõ és férfi képe valahol ott van mindenkinek hátul az agyában. Ráadásul ehez még hozzájárul a társadalom által is közvetített sztereótípiák. Pl. Milyen egy bölcsész? Zsíros haj, igénytelen osdi divatú ruhák viselete, igénytelen életmód, tudálékos beszéd. Hát ezzel szemben én egyre több olyan bölcsésszel találkozom az utóbbi idõben akik komolyan adnak magukra és elsõ látásra és beszélgetésre meg nem mondaná az ember, hogy az illetõ tanár. Tehát igényesen, nõiesen öltöznek, nem dagadtak, valamint normális és nem okoskodó stílusban beszélnek. Tehát fiúk, jó hír, elindult a bölcsészek között is egy pozitív változás. :-)))
  Kedves Fiúk! Ha már témánál vagyunk ezen a fórumon, írjátok már meg légyszíves, hogy a 30 feletti férfiak miért csak a huszonéves csajokat keresik. Ezt csak azért kérdezem, mert közöttünk 30 év körüli nõk között is vannak olyanak akik, nem azért vannak egyedül mert eddig várták a szõke herceget a BNW-n vagy feminista szingli gondolatok lelkes követõi lennének, hanem mert tönkre ment 30 éves koruk körül egy több éves hosszú kapcsolatuk. Nekem totál az az érzésem, hogy mi már labdába se rúghatunk pusztán a korunk miatt. Egyébként érdekes dolog, de én azt vettem észre, pont ezek a lányok akik a régi értékeket képviselik (család, háziasság,gondoskodás…stb). Nem kellenek már senkinek a régi értékek? Vagy a szinglik harsogó dumája és viselkedése mellett minket nem lehet észrevenni?

  Különben Sportmannek és minden kedves fórum olvasonak kívánom, hogy találja meg a neki tetszõ útitársat (ha lehet akkor egy életre is) :-))))

  #369441 Hozzászólás

  naccat, aki sohasem nedves, de hozzám mindig kedves:)

  “Ja nagy rajongod vagyok, tagadhatatlan”

  Üdv a klubban. Tépj sorszámot és mosd ki a szád. Egyébként meg úntatsz. Már listát lehetne összeállítani, mire nem gerjedsz. Mi lenne, ha ehelyett arról írtál volna, mire igen? Tagadásod mellett nem látok önálló gondolatokat. Agresszív és erõszakos vagy, ami csak egy ffi esetében pozitív. Valószínûleg nem vagy bombázó, nem igaz? Egyébként meg ha a Merdzsó kulcsa Brad Pitt kezében lenne, már térdelnél is lefele:) Ennyit az elveidrõl.

  #369440 Hozzászólás

  naccat
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  megkaptam

  Huha, most majd elpityeredtem ettol a kemeny valasztol. Megse ezt erdemeltem volna. Te nagyon ugrasz mindenre….csak a velemenyemet irtam le. Reszemrol orulok neki, hogy en nem arra gerjedek, ha valaki megporgeti az ujja korul a Merci slusszkulcsat.
  Igenis elo szeretnem irni.
  Ja nagy rajongod vagyok, tagadhatatlan :)

  #369439 Hozzászólás

  Hogy kit?

  Például téged. Nemcsak, hogy olvasod a hülyeségeimet, hanem még válaszolsz is rá. Ugyan, hagyjuk már ezt! Nem kényszerít senki, hogy hülyeséget olvass.
  Te életed 2 éve alatt rájöttél valamire, más meg rájött valami egész másra. Ez van, akár tetszik, akár nem. Te is elmondhatod, akkor is ha a világ legnagyobb baromsága, meg én is. Vagy talán szeretnéd elõírni mindenkinek, hogy mit gondoljon, írjon?
  Egyébként meg úgy látom, régi rajongója vagy Sportman topicjának – aki én vagyok:)) – többször is hozzászóltál…a jövõben is várjuk építõ jellegõ hozzászólásaidat… Olyan ez, mint a Gyõzike show, senki nem nézi, de mindenki tudja, mi történt benne… Szerinted hülyeség, de olvasod…Csajééééé, vágod?

  A mércém meg ott van, ahol. Közöd?

  #369438 Hozzászólás

  naccat
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  pontositas

  Most nem azert, de ki a turot erdekelnek ezek a hulyesegek? Marmint a penz, csillogas stb? Eletem elmult ket eve alatt aztan vegkepp rajottem, hogy a penz jo ha van, de egyaltalan nem boldogit. Nem kell altalanositani, hogy minden no ilyen vagy olyan…Tul magasan van a merced, nem?

  #369437 Hozzászólás

  Helyesbítés

  Nem Szabó, hanem Varga. Nem mintha számítana…

  #369436 Hozzászólás

  Na

  Média? Nyilván hat. Mint mindenkinél. De azért próbálok önálló gondolatokat is gyártani…nem mindig sikerül…ez van.

  visszatérve az év férfihangjára, a Szabó gyereknél a helyes pofi és a sárm mellett más is bejátszik…siker, pénz, csillogás – ezek így együtt elég ütõsek, sokan 1 dologgal is elégedettek lennének a felsoroltakból…

  kártyaparti ez az egész…akinek royal flöst osztanak, kurvára meg van elégedve magával, minden az õ érdeme, õ megdolgozott érte, míg a többi henyélt, õ megérdemli, vegyenek róla példát, stb. a suttyók meg (a többség) – 1 párral, 2 párral a kézben max. – ha megszakadnak, akkor se nyernek partit… a lapok le vannak osztva, gyõztesek-vesztesek már osztás elõtt ki lettek jelölve…játékból kiszállni nem lehet…a gyõztes mindent visz…jajj a legyõzötteknek…NINCS IGAZSÁG!

  #369435 Hozzászólás

  naccat
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sp.

  latom azert boven ott van a media a tudatodban neked is…

  #369434 Hozzászólás

  Vierzig-nek

  “Lehet, nem tudjátok, de 17 % al több fiú születik, mint lány. Eddíg nem tünt fel senkinek? Pedig ez az emberi genom. Ez azt jelenti, hogy a lányoknak több választási esélye van.”

  Tényleg? Ennek utána fogok nézni…azt tudtam, hogy háborúban sokkal több fiú születik, de most béke van…persze dúl a nemek közti harc…legalább olyan gyilkos a küzdelem, mintha szuronyokkal vívnák:) De van még más is: egy kiemelkedõ genetikájú hím példány (férfi) több nõt is leköt egyszerre, így növelve saját génjei továbbörökítésének esélyeit és csökkentve más hímek lehetõségeit. Konkrétabban: egy jó pasi a felesége mellett tart még 1-2-3 barátnõt, kivonva õket a körforgásból…ez sem kedvezõ a többi férfi számára… Lásd: megasztáros Szabó Feri meg a felesége meg a barátnõje meg ki tudja még ki…

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 110
Hozzászólás: Lehet itt útitársnõt találni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.