Lehet jogsit csinalni floridaban!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Lehet jogsit csinalni floridaban!

 • Indította
  Témakör
 • #21746 Hozzászólás

  Akit erdekel irjon: driverl_fl@yahoo.com cimre.
  Lejart feherkartya, vagy vizum nem gond.2 eves jogsi HIVATALOSAN megszerezheto, csak FLORIDABAN!! Akit erdekel irjon.Az okoskodasok nem erdekelnek, kb 10-en mar megkaptuk 4 het utan.Ugyhogy kimeljenek a “nagy okosok”.
  Tom

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #227525 Hozzászólás

  Jol van!

  …….nyugodj mar le!

  #227524 Hozzászólás

  Hurkatöttés, és a világháló rejtélyei.

  Minden tudás alapja az inglis lengvidzs.

  Maga a “REAL ID ACT” amit megszavaznak tartalmaz olyasmit, hogy deportálást nem lehet huzogatni ügyvéddel. Removal of stay.

  Egy korlátolt jogsit az államokban a munka után lehet kérni, a munkáltató cégen vagy ügyvédjén keresztül. Õk intézik ezt a DMV-vel, mert ez nem olyan mint a hurkatöttés.

  Jöhetnek a rizsások, 130,000 ápolónõ és PT (physical therapy)
  Engedélyeztek 20,000 plusz H1-B
  Ez és a legfrisebb hirek itt vannak, csak kattintás.

  http://www.shusterman.com/

  LABOR CERTIFICATION FAQ

  #227523 Hozzászólás

  fejtágitó;))

  Tegnap néztem a PBS TV adáson a Now mûsort. Itt megmagyarázták a politikát a “Real ID Act” mögött. Ezt májusban megszavazzák és tökfej aláirja. Szüksége van erre, mert a konzervativokat pártján bellül kell vele etetni. Ezek kézzel lábbal ellenzik az õ vendégmunkás programját. Igy van esélye hogy majd támogatják. Ez a uj törvény majd megköveteli minden állam füzze a jogsit a jogos tartozkodáshoz.

  PBS az ami hiteles az USA-ban és fejtágitó. Ezért is ellenzi azt tökfej és társasága. Jövõ héten a mûsoron megvitatják a Patriot Act-et. A katonaszökevény és társasága butaságait az asztalra teszi az ACLU.

  #227522 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Egyik lehetõség mikor utána néztem hogy van munka, és a kérvények folyamatban vannak. Szóval egy hivatalos papir idõhuzogatási tekhnika, közvetittõ kereseti lehetõségekkel. Ezt Tomi nemtudja megadni, mert maga se érti. Ez a különbség a tapasztalat, vagyis hurkatöttés és a tudás között.

  #227521 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Felesleges a nagy titkolódzás, mert ezt ingyen is megmondják a helybeli DMV-ben. A használtkocsikereskedõk pedig jártasak az ilyesmiben. Ha van rá lehetõség az mindig ott van ahol sok az illegális, mint például Miami. Az “auto title agency” is tud ilyesmiröl és ez bent van a telefonkönyvben.

  #227520 Hozzászólás

  Valaszok megirva:)

  Van lehetoseg biztositas kotesre is , ha valakit az erdekel nemzetkozi jogsira kb 70-80$ havonta!

  #227519 Hozzászólás

  fetyka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tom

  Miert irtad,hogy kimeljenek a nagyokosok?Hiszen csak a szad jar es hitegeted a szerencsetlen embereket,de az e-mailre nem is valaszolsz!Persze…illegalisan az USA-ban tartozkodoknak jogositvany!Tomika,inkabb massz vissza a fara…

  #227518 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Büdös román x-man

  Büdös román x-man,látom beragadt a fejed a latrinába.

  #227517 Hozzászólás
  #227516 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Román köcsög x-man és társai

  x-man jött rá a román latrina business-re,de Floridában csak angol WC-t talált,abból kortyolgatott nagyokat és miccst(ROMÁN DÖGHÚS) zabált mellette.Éjszakai takarítógép volt a Wall Mart-ban buzi romániai talpnyaló barátaival.Ma is Daciát vezet álmában és várja Románia EU-csatlakozását:hogy összes köcsög barátját kihozza nyakunkra.FÖLDET RÁJUK.

  #227515 Hozzászólás

  hmm…

  (kimeljenek a “nagy okosok”.)

  Na ne mondd, küldjem a négert ?

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Lehet jogsit csinalni floridaban!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.