Lejart visa- criminals

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Lejart visa- criminals

 • Indította
  Témakör
 • #21646 Hozzászólás

  Csaba44
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Megszavaztak aki ittmarad a vizuma lejarta utan, bunozonek szamit. Mas se hianyzott.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 90
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #225933 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nocsak ; ))

  Igen igy már értelmesebb. Nékem nem kellet sehova utaznom, mivel szakmámban nagyon jól fizettek az USA-ban, mint csõ tervezõ olajfinomittók, vegyipar és erõmüvekben. Elég tágas volt nekem az USA, igaz hogy a Szaudik jobban fizettek, de otthol viszont én jobban szeretek. Kanadai biztositás az bizony elég vacak, ha neked kellet 5K-t fizetni egy napra fiad után.

  #225932 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  balint

  Biztositorol pedig ennyit.
  A kanadai biztositasom fedezi az ellatast az USA-ban, amerikai biztositoval nekem nem kell foglalkozni. Nem is foglalkoznek, mert “way too expensive”.

  #225931 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  one last “addage”

  Ha valaha utaztal, javaslom a kanadai utlevelet.
  Mindenhol le a kalappal fogadjak. Az ausztral is ugyanilyen tiszteletnek orvend. Az amerikai, sajnos teljesen lejaratodott. Csak az idiotak utaznak vele, vagy az, akinek csak az lehet, like yours sincerely if you at all have one.

  #225930 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  balintomnak meg..

  Szollosben (sic) mobilt tenyleg szoktak hordozni, de nem razziatol valo felelemtol motivalva. Ha azt probaltad itt sugallni kicsim, hogy engem elvinne az INS, felnyitnam a csipaidat. Kanadai allampolgar es amerikai rezidens is birok lenni. Csak neked…Azert nem kertem amerikai allampolgarsagot, mert nincs ra szuksegem, arra meg plane, hogy egy idiota amerikainak nezzen es esetleg robbantson.
  A kanadai allampolgarsag a vilagon a legjobb, az amerikai es a kanadai kozott csak a degeneralt nem az elobbit valasztja.
  Szerintem inkabb neked kell mobilt hurcolni magaddal…, hol elsz valojaban? Kit akarsz itt hulyenek nezni?

  #225929 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  balintom

  Mar tobbszor megigertem magamnak, hogy nem fogok ezen itt veled vitatkozni. Zoldfulu ugyanis az, aki nem ismeri az adott temat. Mi az hogy jo allas? Csak egy zoldfulu mond ilyet. Vagy azt kepzeled, hogy a jo allas kizarolag jo munkaadotol fugg? Nem lehetsz te itt 50 eves tapasztalatoddal mondjuk “self-employed”, “consultant” a szakmadban?
  Bizony hogy lehetsz, sot boven tobbet keresel, mint egy “jo allasban”. Peldakent elmondom neked, bar nincs ertelme, hogy mind az USA-ban, mind Kanadaban olyan boraszatoknal dolgozom, sok helyen on-line ahol nincs allasom. De Ausztraliaban is van harom boraszat ahol “virtual winemaker”-kent alkalmaznak. Mirol akarsz itt butitani embereket?
  Neked egyebkent a vietnami “experience’-en kivul es az H1B kvalifikacioidon kivul mi a szakmad? Mihez ertesz?
  Legyunk mar egyenesek!

  #225928 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm, nicsak…;)

  Béla 5K-t fizetett hogy fia 1 napot volt a korházban. Akinek jó állása van az USA-ban az nem fizeti a korházat, mert a biztositó fizeti azt. Akinek ez nincs, annak pedig ajánlom a biztositást mert ezzel mindig minden olcsóbb, korház, fogorvos, stb. Azok akik tönkremennek amiban, fele a korházi költségek miatt teszi azt. Nézzük akkor most ki itt a zöldfülü.;))

  #225927 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kezdem peddzeni.

  Béla személyi tapasztalatokkal rendelkezik, mint razzia élõ résztvevõje a szöllõsben. Magával hordozza a mobilet, mert jobb félni mint megijedni

  #225926 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  balintkam

  Hamis szemelyid szerintem neked van.
  De ha hamis szemelyit keresnel, hamis szemelyivel is tobb H1B-t szerzek neked mint te ezen a forumon. Sot egy mexikoi spargakoto is gyorsabban megszerzi mint szerenyseged.

  #225925 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;))

  “Az amnesztia nem fog atmenni, de a McCain/Kennedy bill sem.”

  Az amnesztia az a McCain/Kennedy javaslatban van, és másrol itt szó se lehet. Ezt tárgyalják és ezt folytatják, mert ez amiben nemtudtak megegyezni. Ezt szeretnék május 30-ra befejezni. Tökfejnek személyessen kell meggyõzni saját pártjában az ellenzéket hogy sikeres legyen. Ezért hazudik hogy amnesztiárol szó se lehet. Nem fog ez neki menni, de legalább próbállja az idiótákat meggyõzni a novemberi választásokon. Bélát már meg is gyõzte, de az nem elég. Béla csak hamis személyivel tud szavazni. Ezt a mexikói spárgakötõktöl szerzi be, még a razzia elõtt ;))

  #225924 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Informatika -tájékoztatás ;))

  Az amnesztia az idén nemfog átmenni, de az átfog menni, persze elõbb változtatni kellet a magyarázaton.
  Kik ez a õnekik, mert mind a 2 oldalon támogatják ? Támogatják a cégek, tökfej és pártja meg a demokraták. Konzervativok akik kissebségben vannak és tökfejt hajszálon besegitették ellenzik. Nemtudtak megegyezni, mert a demokraták nem engedték hogy levizeljék az egyezményt, aztán mint sikert a Novemberi választások elõtt fitogtatják.

  H1-B vendégmunkás oktatást azt itt én adom.

  Egy vendégmunkás fizetése amiban a legjobb esetben egyenlõ egy amcsi fizetéssel az iparban, de általában az kevesebb. Ezért is szeretik azt a cégek. Pontossan ezért egy vendégmunkás vágyálma a letelepedés. Vendégmunkás elõnyei eltörpülnek a letelepedés elõnyeitöl. Hogy egy vendégmunkás mit hisz az pedig lényegtelen, mert se neki se a paradicsomszedõknek itt szavazata nincs. Ilyesmi majd csak sokára az amnesztia után lehet. Remélem ezzel segitettem.

  #225923 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  balint

  Latod ez a zoldfulu hozzaszolas jeloli ki, ki a zoldfulu.
  Az amnesztia nem fog atmenni, de a McCain/Kennedy bill sem.
  Onekik az az erdekuk, hogy minden maradjon a regiben.
  Nezd ha nekem itt H1B oktatast szeretnel tartani, szivesen veszem, de valoszinu, hogy tobbet tudok meselni neked rola.
  Ugyanis evek ota ujitom. Azutan TN vizumot is ujitok evente.
  Nem hiszem hogy ezen a forumon attol nagyobb fiu valaki, hogy kinek nagyobb. Bar szerintem boraszatban, vizumkerdesben az enyem nagyobb.
  Karl Rove, Wolfowitz (ex), Cheney, Rumsfeld figurak vilaghaboruba fogjak taszitani a vilagot Izrael erdekeben.
  Gond az, hogy van meg ra mandatumuk, es a demokratak ugyanugy Izrael szekeret tolnak, ha ok lennenek hatalmon. Clinton kegyelmezett meg a legnagyobb zsido gazembernek Svajcban. En szemely szerint azt hittem, hogy kisebb rossz a republikanusokra szavazni. Bush bizonyitotta, hogy rosszul gondoltam.

  #225922 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  felvilágositás ;-)

  Tökfej és pártja problémája hogy hivõi kiábrándultak, és nem mennek Novemberben majd szavazni. Karl Rove erre kiagyalta hogy etetni kell õket és ez nekik szóll. Amnesztiárol szó se lehet, és mi jó mukát végzünk. Éljen a haza.

  #225921 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  White Houe Office 0f Communications;))

  Ez csak propaganda a fehérházi sajtóbol, vagyis játék a szavakkal. Amnesztiárol itt szó se lehet, mert az állampolgárságot kikell érdemelni és illegálisok nem részesülnek elõnyben. Ez a szöveg kezd unalmas lenni.

  Shusterman ügyvéd lapján ott van hogy tökfej továbbra is támogatja az eredeti McCain/Kennedy programot. Tehát semmi nem változott. Félnek a választásoktol és továbbra is keverik a szezont és a fazont.

  #225920 Hozzászólás

  Feher Haz reformjai

  Hatarok megerositese,nem lesz amnesztia,hiszen ez nem lenne fair,mert az illegalisok megiscsak torvenyt sertettek,
  A Guest Worker Program,amelyre lehet majd jelentkezni.
  Vegulis amirol eddig is szo volt.

  http://aila.org/content/default.aspx?docid=19196

  #225919 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Téma frissités;))

  Május 30-ra, szeretné tökfej az egyezményt ami a középutat választja. Amnesztiát azt nem meri kimondani hanem középut lett az uj nyelv. Igy volt ez Irakban is, elõsször a pusztitó fegyverek, aztán meg demokrácia, aztán O.K. csak menjünk már innen, mert sokra nem megyünk. Tökfej megéri pénzét.

  Megadom a linket mivel ez hitelesit. Nincsenek üres lapok csak üres fejek.

  http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/04/24/AR2006042401450.html

  Washington Post Staff Writers
  Tuesday, April 25, 2006

  is trying to push Republicans for a compromise before Memorial Day that does not alienate either his party’s conservative base or the fast-growing Latino community.

  #225918 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nocsak ; ))

  Béla az olyan mint az ablaküveg. Minél tovább döngetem annál lazább lessz. Magam is szerzõdéses munkákban dolgoztam évtizedekig mint amcsi az USA-ban. Keresetem az duplája de volt hogy triplája volt az átlag keresetnek. Ismerem a szerzõdéseket. Egy vendégmunkás H1-B keresete pedig nem üti meg az amcsi keresetet. Mit akarsz te velem itt okoskodni, mikor te csak egy zöldfülü vagy itt az USA-ban és küzködsz az abc-vel. Ezen elmélkedj.

  #225917 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  balintkam..

  Az informatikus technologiaval (nem “tekhnikaval” mint idezem az kolcsey-i magyar vonatkozasaidat) sokat lehet tanulni. De messze nem mindent! Ha ertesz a szakmadhoz, a komputer segit/segithet. Hulyeseget az interneten keresztul is talal az ember ha nincs oda az esze. Te nem fogsz komputeren keresztul eszt osztani, max. probalsz.
  Azt javasolnam, hogy ne legy eltelve magadtol, foleg ne nyilvanits velemenyt olyan temaban, amirol hallomasbol meg website-okon keresztul hallottal, mert nem egeszen igy mukodik. Tavol alljon tolem a kioktatas, nem is szerepem ezen a forumon, de a computer-savvy dumb is the biggest dumb of all.

  #225916 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  balintkam

  Kedves baratom,
  Nekem itt ne meselgess se a mezogazdasagrol, se az Egyesult Kiralysag borfogyasztasarol, mert neked ezekrol fogalmad nincs. Aki kijelenti azt hogy a francia es az olasz borfogyasztas megelozi az angolt, az szereny javaslatod alapjan is netezzen. Valoszinu, hogy nalad ebben merul ki a tevekenyseg neheze, mert a jelek szerint novice vagy a temaban. Sebaj. Az ujdonsag ebben az iparagban valoszinuleg nem az en terfelemen vagyon.
  Egy H1B munkavallalo keresete nem tartja alacsonyan a bereket, ugyanis 30K alatt nem is kapsz H1B-t. A zome kb. 50K korul keres. Persze ez attol fugg, nalad mi az alacsony.
  Kisbaratom, a fureszport javaslom szerenysegednek, hatha oregsegedre kijozanit.
  Last but not least, if you’re trying to patronize someone in English, look near your immediate area.
  Love

  #225915 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nocsak ; ))

  Valóság hogy aki valamit tudni akar manapság, annak muszája net-et használlni, mert különben csak a sötétben van. Itt lehet megtalálni rögtön hogy mi történik és én azt az orrod elé teszem.

  Megmagyaráztam néked hogy a U.K.-ban nem terem jó szöllõ, és õk nem isznak több bort mint a franciák vagy olaszok, csak kereskedelemmel és palackozással foglalkoznak. Szóval itt nem tudományrol volt szó és ez néked ujság volt.

  Ajánlom hogy kevesebbet foglalkozz a mezõgazdasággal és többet az informatikus tekhnikával. Nem egyszer már itt besültél.

  Feleslegesnek tartom hogy minden hülyeségedet külön megválaszoljak. Használd a fürészport.

  A korházak veszteségeit valakinek megkell fizetni, és mit gondolsz hogy ki az a valaki ?

  Fiad egy napos kezelése nem került 3000-ben, de igy számlázták. Mit gondolsz miért ?

  Az illegális bevándorló alacsonyan tartja a munkabéreket ép ugy mint az H1-B munkás.
  Ennek persze vannak elõnyei is, de azért jó ezzel tisztában lenni.

  Life is hard, but it’s harder if you’re stupid.

  #225914 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  korhazak

  Ha a korhazakat az adofizetok fizetik, hogy lehet, hogy ha gond van fizetned kell? Mit is fizetsz te valojaban?
  Ezt meg nem sikerult publikus informaciova tenni. A fiam egy napos kezelese 3000 dollarba kerult.
  Kulon biztositast kell fizetni ahhoz, hogy fedezze azt.
  Megegyszer, hogyan fizeted te egy mexikoi egeszsegugyi ellatasat az adodbol? Le tudod vezetni? Ne beszeljunk rebuszokban, hol fizetsz te egy illegalis bevandorloert?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 90
Hozzászólás: Lejart visa- criminals
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.