lekerült a magyar címer

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem lekerült a magyar címer

 • Indította
  Témakör
 • #22703 Hozzászólás

  Vargabetû

  Határátkelõ helyelyeinken leragasztották a Magyar állami címert az EU-címerrel. Ellentétben a többi tagállammal, õk megtartották. Kinek van véleménye??

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #259784 Hozzászólás

  Vargabetû

  Ebbõl kiabálás lett.

  Most kiszállok ebbõl a topikból. Aviszonlátásra.

  #259783 Hozzászólás

  Beregffy

  Mi a jelszó?

  Halál a zsidókra!!!
  Murdar evrei!!!

  #259782 Hozzászólás

  ftc

  te okoska

  azért mert nem mi vagyunk a saját hazánk urai hanem a zsidok akik minket csak tejelni tartanak. te köcsög te is zsido vagy?

  #259781 Hozzászólás

  and

  antiszemita

  kilengésekre nincs szükség…
  ha ekkora magyarok vagytok…akkor miért tartunk ott ahol tartunk?
  ccc…

  #259780 Hozzászólás

  Tale

  Ne provokáljatok,

  ne égessetek,és ne cserélgessetek.

  #259779 Hozzászólás

  ftc

  mi van

  a zászlóégetés nekem olyan volt mint egy nagy ajándék.. renkivül szivbemarkolo volt. szeretnék még hasonlókat ezzel a fajjal kapcsolatosan. utálom õket mint a szart.. MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!világos?

  #259778 Hozzászólás

  TJoe

  friss hírek május 09

  A hegyeshalom határváros feliratot mától shalom-nak ejtik.A kiégett izzók pótlására adományokat fogad a magyar ujjászületés pártja.Csekkszámlaszám:”2004-Medgyessy-666-69691956

  #259777 Hozzászólás

  Tale

  Nem ,véletlenek nincsenek,

  Itt már nagyon arrogáns alattomos betyár munkálkodás folyik!Én nagyon szeretném tudni,ki találta ezt ki és kinek volt keze hozzá hogy ezt tegye .Ehhez képest még a zászlóégetés is kismiska,a betyár világát neki!!!!!!!!!!!!!

  #259776 Hozzászólás

  and

  666

  “de miért kellene büszkének lennünk rá”

  elég szomorú ha kérded…

  de nem te vagy hibás, ha így gondolkosz…az elõzõ rendszer megtette a magáét…gratulálok a kommunista történetíróknak

  vazze….

  #259775 Hozzászólás

  sajt

  666-nak

  Tény,az ember nem választhatja meg a nemzetiségét.A gondolatmeneted értem,de szerintem elfogadhatatlan.Valahová tartozni kell.Ha a jóisten vagy a véletlen(izlés kérdése)úgy hozta,hogy itt születtünk,itt szocializálódtunk azt el kell fogadni.Mivel ezen már változtatni nem tudsz,legjobb ha arra leszel büszke ami jó bennünk magyarokban.Ez nem azt jelenti,hogy a rossz dolgok mellett el kell szaladni,igenis szóvá kell tenni azokat is.
  Mi a jó bennünk?Döntsd el magad,szerintem eszméletlen jókat tudunk röhögni,marha nagyokat tudunk piálni,nagyon jó csajok vannak,elöbb-utóbb jobban is fogunk élni.
  Ezt ugyan más nációkról is el lehet mondani,de nekem ez jutott és ezt szeretem,mégha némileg struccpolitika a részemrõl.Azt se feledd el ha meghallod a Himnuszt libabörös leszel!!!Ki tudja miért…

  #259774 Hozzászólás

  Vargabetû

  Sajt, jó vagy

  .az,hogy visszatették engem nem gyõz meg… Valószinû én is ezt akartam irni, te helyettem megtetted. Kösz. Aki az elsõ adandó alkalommal leszedi a zászlót-címert, azaddig csak behódolásból használta. De a külsõ kényszer megszüntével már belátása szerint cselekedhet. Ez történt ’56-ban, amikor természetes, spontán reakció volt a vöröscsillag, a szovjet-típusú címer eltávolítása. Most erre a sorsra jutott a történelmi zászló-címer is.
  And- szerintem is együtt kéne alkalmazni a két zászlót- címert.
  Más országok települései folyamatosan zászlódíszben “vannak tartva”, erre pénzt, fáradtságot áldoznak. És Románián kívül nem jellemzõ hogy túlzásba esnének. No ezek után már igaz, ha Magyarországot jellegtelennek, szürkének ítélik. Sajnos.
  666 – Szerintem az jó dolog, ha valami pozitív dolog, amire büszke vagy. Egészséges büszkeség tárgya vagy valamely általad megvalósított eredmény, vagy “veleszületett” adottságod lehet. Nácizni neg nem kéne – bocs.

  #259773 Hozzászólás

  666

  Árulja már el valaki!

  Hogyan lehet büszkének lenni valamire, amiért nem tettél semmit?
  Ez olyan mint az a náci aki büszke arra, hogy fehér, vagy az a feketepárduc aki büszke arra, hogy fekete.
  Ez nem jelenti azt, hogy szégyelni kell a magyarságunkat, de miért kellene büszkének lennünk rá!?!?
  Ez csak egy véletlen.

  A kérdésemnek semmi köze a topichoz.

  666

  #259772 Hozzászólás

  sajt

  jobbágy akció

  valaki nagyon európai akart lenni,azt akarta,hogy a gazdija
  megdicsérje.hogyan lehetne a címert tévedésbõl leszedni?
  semmi egyébb nem történt,minthogy magyarok vagyunk és annyi önbizalmunk sincs,hogy a nemzeti jelképeinkre büszkék legyünk.az,hogy visszatették engem nem gyõz meg…

  #259771 Hozzászólás

  and

  ez akkora baromság volt

  1. már csak azért is, mert vki átjön a határon, honnan tudja, melyik országba jár…tudtommal már nem pecsételnek…
  2. elég takony dolog mindjárt leszedni õsi címerünket, ennyire nem kéne nyalni…
  3. talán a két címert együtt kéne alkalmazni, ha már…

  #259770 Hozzászólás

  TZoli

  Már korrigálták

  Ma hallottam reggel a rádióban, hogy a határakon tévedésbõl leszedett magyar címert és zászlókat visszarakják. Jól elcsodálkoztam, hogy mi is van?

  #259769 Hozzászólás

  Vargabetû

  utolsó próbálkozás

  Szóval kezdem úgy érezni, mintha a cím és a tartalom között már nem lenne összefüggés. (lehet, hogy a cím offtopik..) Mégegyszer: a határátkelõhelyek, közterületek zászló-címerhasználatáról kinek van véleménye?

  #259768 Hozzászólás

  Lauder

  hányok a plakáttól

  Nem, ne használhassa föl..Scmidt Pali nemzeti sport-öltözetén ne virítson a címer, és ezt nem azért mondom, mert ki nem állhatom a Fideszt…ez elvi kérdés..szerintem persze…( a címer a Fidesz plakáton felhasznált jellegében nekem megosztottságot sugall)..

  #259767 Hozzászólás

  Vargabetû

  politika?

  Nem elsõsorban politikai vetületben akartam kérdezni. Egyrészt szerintem bármelyik politikus-párt-miegymás felhasználhatja a címert. Másrészt politika-mentes címerhasználatot is el bírnék képzelni. ( pl: Svájcban az étterem terasza végég volt díszítve svájci zászlóval)

  #259766 Hozzászólás

  valahol van

  valahol nincs

  De legalább a Schmidt Pali fideszes pártreklámképén ott feszít.
  Két éve a fidesz még csak a kokárdát nyúlta le. Most következett a magyar címer.
  Mert van túlbuzgóság (határon), meg tudatos disznóság (nemzeti jelképek kisajátítása Viktor megkoronázása érdekében).

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
Hozzászólás: lekerült a magyar címer
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.