Lelepesi megoldasok atszallasnal (repuloteren)

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Lelepesi megoldasok atszallasnal (repuloteren)

 • Indította
  Témakör
 • #3498 Hozzászólás

  Surrano

  Uticelom Parizs, most NY-ban vagyok.

  NY-Parizs repjegy, egyirany, 250 dollarral dragabb mint NY-Parizs(1,5 ora atszallas)-Dublin.

  Hogyan tudok egy NY-Dublin jeggyel lelpeni Parizsban?

  A fo problema, hogy NY-ban a csomagot Dublinig csekkelik.

  Megoldasok?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #82992 Hozzászólás

  Axman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  surrano

  nagyon egyszeru, mikor a beszallas elott beszelsz az ugyintezovel (checkin) akkor megmondod neki hogy Parizsban kiszalsz. Mivel a jegyet mar kifizetted es ugyis arra megy a gep nekik mindegy hogy vegig mesz e Dublinig vagy sem. Nem kell semmi trukk es feleslegesen bonyolitod a dolgot. De ha nagyon izgulsz akkor hivd fel a legitarsasagot (nevtelenul) es kerdezz ra toluk. Ugyanazt fogjak mondani mint en.

  #82991 Hozzászólás

  Géza

  Nem

  Ha becsekkol és feladja a csomagját akkor persze nagy galiba lesz belõle, ha nem jelentkezik beszállásra, de különben semmi, teljesen hétköznapi.

  #82990 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Megeri?

  Ha utasok le- es folszallnak, akkor megy a dolog. Ha nem, akkor felejtsd el. Csak nehogy az Interpol korozzon terrorizmusert. Ha tovabbutazasnal nem talalnak a helyeden, az nagy balhet eredmenyezhet. Lehet, hogy az RER-ig sem jutsz el es mar visznek is a zsaruk.
  AR

  #82989 Hozzászólás

  saci

  simple

  megkéred a becheckolós embert hogy csak Párizsig checkolja a csomagod. jogod van hozzá. (pl. merggondoltad magad es csak addig mesz vagy majd kesobb Dublinba kulonbseget fizeted no problem – marmint ezt mondod) olyan triviális dolgokat tul bonyolitotok! ennyi! persze az fontos hogy a repulo ne csak leszalljon parizsban hanem tenyleg atszallas legyen.. amugy sokan eleve szeretik kikérni a csomagjaikat atszallaskor hogy ne vesszen el vagy mit tudom en miert. abszolut jogod van hozza

  #82988 Hozzászólás

  Zeév Tóbiás

  pl

  nem adsz fel csomagot, csak kézipoggyászt viszel. Aztán lekésed a csatlakozást.

  Vagy megveszed a NY-Párizs jegyet. 250 dollár azért, hogy nyugodtan utazz.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Lelepesi megoldasok atszallasnal (repuloteren)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.