Lencse a tropusokon

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Lencse a tropusokon

 • Indította
  Témakör
 • #4217 Hozzászólás

  kaszo

  Leptek mar valakinek el a fenykepezogep lencsejet (zoomok foleg) a gombak? Erdekelne mi elozte meg e kellemes meglepetest? Es hogyan vette tudomasul a gombakat?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #90664 Hozzászólás

  bb

  Re: lencse

  Milyen optika, es hol gyartották?

  #90663 Hozzászólás

  Anti

  Silica gel

  Az én Nikon lecsém épp most van szervízben. Belül penészesedett be. Nem vittem magammal szilicon zselét ami elszívja a párát. Tanácsos bepakolni egy-két dobozzal ha a trópusokra indulsz.

  #90662 Hozzászólás

  Gyurján

  Hát igen,

  Lepték már be, amikor Borneón pár hetet töltöttem az esõerdõben. Ezt nem elõzi meg semmi, a mikroszkópikus méretû spórák milliárdszámra vannak ott a levegõben és egy kis víz segítségével beindul az élet. Én egyszerûen egy kis alkohollal letöröltem õket(másra nem volt lehetõség), az optikákat pedig érdemes néha kiszárítani direkt napfényben, mert különben pont a legrosszabkor veszi észre az ember, hogy párás.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Lencse a tropusokon
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.