Lenne kedved 2 hetig utazni/kenuzni SKA-ban AUG.5.-20.?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Lenne kedved 2 hetig utazni/kenuzni SKA-ban AUG.5.-20.?

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #34554 Hozzászólás

  matzol
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  A fenti idopontban indulok autoval Hamburgbol egy skandinav korutra, jelenleg mar sajna egyedul.., foleg sved es norveg teruletekre, nemzeti parkokba. Kenut is viszunk, igy bizonyara a fjordok, jegkori tovidekek, kisebb folyok legeslegszebb reszeire is bemereszkedunk majd a vegtelen nyari nappalokon-ejszakakon. Este renszarvast sutunk a tuznel :-))…ha talalunk, es hozott sorrel oblitjuk le a szomjat, mert azert az tul nagy luxus ugye ott a vilag vegen..

  Ha erdekel a termeszet, a skandinav filing, izgalmas fototemak, es szivesen mesz par napos kenuturakra is, irj mielobb! Pontos utvonal meg alakul..

  Ahoj,Z (borrachoKUKACfreemailPONThu)

Hozzászólás: Lenne kedved 2 hetig utazni/kenuzni SKA-ban AUG.5.-20.?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.