Lesz e Vizumkenyszer Kanadaba?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Lesz e Vizumkenyszer Kanadaba?

 • Indította
  Témakör
 • #20269 Hozzászólás

  Asceticoyster

  Ismet rebesgetik hogy kelleni fog vizum kanadaba januartol.Errol ki mit tud?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #209670 Hozzászólás

  kwega

  A vízum ára

  Most beszéltem a Kanadai Nagykövetséggel. Egyszeri belépésre a vízum 75 CAD, többszöri belépésre jogosító vízum 150 CAD. Ez az egyszerinél kb. 13500ft, a többszörinél kb. 27e !

  #209669 Hozzászólás

  Okos Toni

  Hm…

  Sajna bejott!

  #209668 Hozzászólás

  Dinka

  Canada

  A hírekben is az volt,hogy a roma menekültek miatt vezették be…..

  #209667 Hozzászólás

  XY

  Vizumkényszer

  Kanadai vízumkötelezettség

  nol – 2001. december 4. Ottawában kedden hivatalosan bejelentették, hogy a magyar állampolgárok december 5-én éjféltõl ismét csak érvényes beutazási vízummal utazhatnak Kanadába – tájékoztatta a budapesti kanadai nagykövetség kedden az MTI-t.

  Elinor Caplan, a kanadai állampolgársági és bevándorlási hivatal minisztere közölte: országa részérõl ez válaszlépés egy olyan országból származó, egyre erõsödõ menekülthullámmal szemben, amelyre a klasszikus értelemben vett üldöztetés nem jellemzõ. A kanadai indoklás szerint a lépés meghozatalában a fõ szempont a bevándorlási és menekültügyi kérelmeket elbíráló rendszer mûködésének fenntarthatósága volt. Szerepet játszott benne továbbá „a kanadai társadalmi szolgáltatásokra nehezedõ, egyre növekvõ nyomás”.

  A döntésrõl a kanadai kormány rendkívüli küldöttek útján tájékoztatta a magyar hatóságokat.

  A vízumhivatal december 5-én nyílik a Kanadai Nagykövetségen (cím: 1121 Budapest, XII. kerület, Zugligeti út 51-53). A hivatal küldetésének szerves része minden ügyfelének a legmagasabb színvonalon történõ kiszolgálása.

  A jövõben a valós indokkal utazók többszöri beutazásra feljogosító vízumot is kérvényezhetnek majd. A hivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy a személyesen benyújtott vízumkérelmeket 24 órán belül elbírálják.

  Minden a vízumkérelemmel kapcsolatos további információért hívják a (06-1) 392-3360-as telefonszámot, illetve látogassanak el a Kanadai Nagykövetség honlapjára: http://www.kanada.hu. Az elkövetkezõ napokban Kanadába utazók számára a vízumhivatal különleges nyitvatartási rend szerint fogadja ügyfeleit december 8-án szombaton, valamint december 9-én vasárnap is.

  #209666 Hozzászólás

  angel

  Már van

  december 5.-tõl bevezették.

  #209665 Hozzászólás

  Okos Toni

  Kell

  Lesz.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Lesz e Vizumkenyszer Kanadaba?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.