letelepedés namibiában

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok letelepedés namibiában

 • Indította
  Témakör
 • #21472 Hozzászólás

  sziasztok julcsi vagyok nymagyarországról szeretnénk a nyáron neki vágni namibiának a párom már volt kint a nyáron és nagyon nem akart hazajönni szeretnék olyan magyarokkal felvenni a kapcsolatot akik már kint élnek és segitségünkre lennének szeretnénk ott élni dolgozni 9éves fiammal és párommal van e rá vmi reális esély?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 670
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #224292 Hozzászólás

  BK
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Pimparino

  engem most az érdekel leginkább , hogy az Orbán kormány az Alaptörvény – Alkotmány- Tákolmány negyedik módosításával felszámolta az Alkotmányos rendszert és a demokráciát. Mostantól az Alkotmánybíróságnak már semmilyen joga sincs a kormánytöbbség törvényeit tartalmi szempontból vizsgálni , csak kizárólag formai , eljárási szempontból. Ezzel az aktussal Orbán felszámolta alatt az összes “független” hatalmi ágat. Magyarországon már nincs alkotmányos demokrácia, csak egy párt diktatúrája!

  #224291 Hozzászólás

  BK
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Persze

  én szimpatizálok a zöldekkel, és minden szélsõségével együtt közel áll hozzám a zöld gondolat. Ezen a fórumon van egy kretén ember , akik még a saját érdekeiket sem ismeri fel, és a környezetvédelemmel szemben (is) ellenséges magatartást tanúsít.

  #224290 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  A Zoldek

  Mindenkinek, aki szimpatizal a Zoldekkel, vagy egyenesen Zoldnek vallaja magat meg kellene hallgatnia ezt az eloadast Kotelezove tennem minden iskolaban. Egy szo nincs benne, ami ne lenne igaz, semmi nincs benne, ami akar vitathato lenne. In the same time, very funny!

  #224289 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Well,

  BK, megint politikai vizekre eveztel (ami nem tanacsos a te esetedben) es elfelejted, hogy Bill Clinton volt es meg ma is az egyik legnepszerubb elnok az USA-ban, annak ellenere, hogy a legtobb ember tudja, hogy tobb not is megeroszakolt, a feleseget orrba szajba csalta, az alatta dolgozo noket kurta, ahol erte oket es mindennek a tetejeben hazudott mint a vizfolyas, sot a Kongresszus elott is hamis tanuvallomast tett es ezzel a torvenyt is megszegte.

  Na akkor hogy van ez: ” Az emberek erkölcstelenek, de azt egy politikusnak nem fogják megengedni, keményen megbüntetik”

  Hat olyan kemenyen, hogy Clintont ma is imadjak. Ha ez a marhasag igaz lenne, amit irtal, akkor a vilagon minden politikus az erkolcs mintakepe lenne, mert ugye, ha nem az lenne, akkor levaltottak volna mar reg.

  A “minta csaladfo” kepet, nem azert eroltetik egy valasztasi kampanyban, mert az emberek erre harapnak, hanem azert, mert ha nem ezt nyomnak, akkor a politikai ellenfelei ebbe bele tudnanak kotni es bogarat tennenek az emberek fulebe, hogy ha az urgenek nincs minta csaladja, akkor biztos valami komoly baj van a karakterevel. Character assasination. Ha azonban az urge mar meg van valasztva, akkor azt csinal, amit akar. Ha megprobalnak az ellenfelei belekotni, akkor azzal vag vissza, hogy “boszorkanyuldozest” csinalnak ellene, vagy hogy minden aron meg akarjak akadalyozni, hogy veghezvihesse a “nep megmento” politikajat es ezert meg a maganeletet is belekeverik a politikaba. A primitiv barom tomegek pedig cumizzak a dumat.

  #224288 Hozzászólás

  BK
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Pimparino

  az a hagyományos , konzervatív családmodell amirõl Te beszélsz! Ma már a fejlett országokban a nõk kezdik megvalósítani önmagukat. Most az USA-ban az a divat állítólag, hogy a férj és a feleség külön megy nyaralni , hogy legyen mit mondani egymásnak… Nálunk ennyire még nincs elszaladva a ló, de pl nekem is- ha este 8- kor jön haza a felségem, akkor nem tehetem szóvá, mert ahhoz túl jól keres ,hogy én szabjam meg az idejét. Ha fõzés helyett edzõterembe akar menni akkor, az van…Szabad világban élünk. Az idõsebb generációnál más a helyzet, és vidéken de most a fiatalabb generációknál ez a helyzet.
  A feleség és szép gyerekek az hozzátartozik a sikeres politikushoz. Most volt hétvégén az MSZP kampány nyitója és elképesztõ amerikai jellegû show volt. A párt elnöke bevonult, a tényleg jól kinézõ feleségével és ez nagyon hatásos volt. A politikusnak példát kell mutatni: szép feleség, minél több gyerek és példás családi élet. Ha hibázik akkor rögtön ott lesz a bulvár újságban, és többet nem választják újra. Az emberek erkölcstelenek, de azt egy politikusnak nem fogják megengedni, keményen megbüntetik
  Ha valaki elvállal egy társadalmi szerepet, akkor annak meg is kell felelni, a társadalom ezt várja el.

  #224287 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Pimparipo

  BK-nak neha igaza van, csak ne beszeljen gazdasagrol vagy politikarol. Ugy latom a nokhoz jobban ert:)

  Abban igaza van, hogy a demokraciakban a nephulyites miatt muszaj a latszatot fenntartani a politikusoknak. Ezert nem lehet pl egy egyedulallo urge soha elnok az USA-ban es ugy tunik, hogy ezt mar mashol is atvettek.

  Mellesleg ismerek itteni politikai tanacsadokat, akik vilagszerte consultalnak es dolgoznak politikusoknak a valasztasi kamanyaikon. A modszerek ugyanazok mar mindenhol, sot a szlogenek is szinte azonosak. A demokracia nem mas, mint tomeges agymosas, amit mar nagyon profi modon csinalnak. Nyilvan egy diktaturaban nincs szukseg ilyen foku agymosasra, mivel nincsenek szavazasok, tehat ott nem annyira fontos a vezetok csaladi hattere es egyeb baromsagok.

  #224286 Hozzászólás

  BK

  Hidd el nekem barátom, hogy egy hímsoviniszta világban élünk. Ma már ugye az asszonyok is dolgoznak munkahelyen, mint az emberek, de amíg az ember hazamegy a melóból és ledöglik a TV elé, onnantól neki vége a napnak, de mire az asszony is hazamegy, neki akkor kezdõdik a harmadik mûszak. Fõzés, mosás, takarítás, gerkõcök (ha vannak), aztán még elvárás, hogy jól nézzen ki, még ötven felett is. Ki kell szolgálnia a dagatt, csúf urát, aki döglik, böfög, röfög, fingik a TV elõtt. Háááát nem lennék nõ:)

  “Nézd meg ott van Orbán vagy Obama, mindketten a feleségükkel…”

  Egy tökéletes ellenpélda a múltból: Sztalin, a fél világ ura.

  ppp.

  #224285 Hozzászólás

  BK
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Csak

  úgy tûnik hogy a férfiaké! Hidd el Pimparino, minden sikeres férfi mögött ott van egy nõ, aki megmondja neki a ” frankót” Kevésbé szokványos , hogy nagyon sikeres férfi magányos farkas legyen, fõleg a politikában! Nézd meg ott van Orbán vagy Obama, mindketten a feleségükkel mennek minden fontos kampányrendezvényre , sõt még a gyerekeket is viszik magukkal , hogy mutassák példamutató viselkedésüket. Nem is nagyon jelölnek olyan embert a politikai vezetõnek, akinek nem elég példamutató a családi élete, mert kifelé mutatni kell a társadalomnak a “jó” példát.
  A csökönyösen single férfiak ha elkezdenek felfelé haladni a társadalmi ranglétrán , akkor elõbb -utóbb úgyis lesz egy nõ, aki megfogja õket magának. A nõk ösztönösen megérzik hol van a ” biztonság ” amelyet leginkább a hatalom és a pénz biztosítja. A természetes kiválasztódás itt is mûködik…

  #224284 Hozzászólás

  marica
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Pimparipo,

  én nem bánnám, ha elénekelnéd. Ha már úgyse tudok aludni.

  #224283 Hozzászólás

  BK

  Most mit vársz, énekeljem el az internacionálét?

  Aztán mi a baj a nõnappal, a többi 364 úgyis az férfiaké:)

  ppp.

  #224282 Hozzászólás

  hullahopp
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  (-:

  You will be get a messages sooner then later.
  I hope it would be help on your feeling.
  But it could be a good start anyway.

  #224281 Hozzászólás

  marica
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hulla,

  na ezt szerettem volna tudni az e-mail címekrõl :)
  Az arabos dologban igazad van (hiába,egy látens menzás azért nagyon tud) , az is én voltam, de egy más néven. Persze hogy menjünk kávézni és sétálni, de ne holnap, mert most épp ismét Európában tiprom a szíveket.
  Nem is tudod elképzelni, milyen jól esik nekem ez az ajánlat. Nem is kaptam még ilyet azóta, hogy a muszlim állat elhagyott. Szerinte a 89 kg sok a 167 cm-hez,de szerintem meg éppenhogy nem. Bizonyára halálosan belédszeretnék (már így is szinte majdnem) Ppp meg bánná, hogy nem igyekezett jobban.

  Hulla, még nem mondta senki, hogy nem az a leghatékonyabb módja a nõk elcsábításának, hogy lekurvázod õket? Nem mondom, hogy ez nem lehet célravezetõ, mégis egy csokor virág elsõre nekem jobb ötletnek tûnik. Persze, ha nem futja rá, az más. Akkor alternatív megoldások is szóba jöhetnek.

  Mintha nem kedvelnéd az arabokat. Akarsz róla beszélgetni?

  #224280 Hozzászólás

  hullahopp
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  John Doe

  Joe, akkor most nem mondod el nekem hogy mire vitted a pengeéles agyaddal?
  Jo, tudom van két gyerek.
  Na de anyagilag hogy állsz?
  Kamatoztattad õrületes társadalomtudományi képzettségedet?

  #224279 Hozzászólás

  marica
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Joe,

  mindenkinek meg van a maga sajátos stílusa, nekem is, neked is, nyilván lehet utánozni is több-kevesebb sikerrel. Az is feltûnik, ha valaki több nevet használ, mint pl. Hulla ezen a topikon. De ha neki ez örömet okoz, én biztos nem akarom megakadályozni benne. Nekem is volt több nevem, amin hozzászóltam, bár én nem amiatt, hogy a saját véleményemet támogassam, hanem egyéb okból.
  Amit nem értek, hogy az e-mail címet hogy lehet beírni ugyanarra. Nem tudom elképzelni, hogy tudná valaki az én e-mail címemet használni.
  Szóval erre azért kíváncsi lennék, ne haljak meg hülyén..

  #224278 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Marica

  en elarulom neked, hogy hogyan lehet megallapitani, hogy ki az igazi, persze gondolom ez csak koltoi kerdes volt a reszedrol, mert te is tudod.
  Egyesek azt hiszik, hogy utanozni tudnak masokat, csak ugyanaz az alairas es email cim kell hozza. Ez kb olyan, mintha egy majom kezebe adnanak egy festo ecsetet es a “festmeny” ala irnak, hogy Rembrandt. Szerintuk ez is biztos mukodne:)
  Persze nem csak az arulkodik valakirol, amit ir, hanem az is amit nem ir le!

  #224277 Hozzászólás

  marica
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ÉN,

  ha Te tudod, hogy lehet megállapítani, ki az igazi, akkor nem bánnám, ha elárulnád nekem is. :) Én (mármint én, Marica) igazi vagyok, vagy sem? És Te?
  Ez a kérdés sokkal jobban izgat, mint Namíbia, amirõl már úgyse fog itt senki többet megtudni.:)

  #224276 Hozzászólás

  ÉN6
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm.

  Valaki trollkodik. Nem kell vele torodni, aki figyel az latja ki az igazi :D

  #224275 Hozzászólás

  marica
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  mi

  történt itt? Már nem is értem, ki kicsoda, és kinek mi az e-mail címe. Lassan abban sem vagyok biztos, hogy én én vagyok.
  BK, azért Te felismerhetõ vagy ám, kizárt, hogy valaki összekeverjen mondjuk Joe-val. :):)

  #224274 Hozzászólás

  BK
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  azon

  gondolkozz el , hogy miért van bezárva a “játszótér”! Ha kérdéseket akarsz, ott vannak Hullahopp kérdései és válaszold meg azokat!

  #224273 Hozzászólás

  hullahopp
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Joe the Killer

  Killer Joe,te mit értél el az életben?

  Mibõl élsz, milyen házad van, mivel keresd a pénzt és mennyit?

  A kopaszodó fejedet láttam mar, az semmi extra.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 670
Hozzászólás: letelepedés namibiában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.