Libanon novemberben 35 ezerért

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Libanon novemberben 35 ezerért

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #38646 Hozzászólás

  Péter

  Libanonba készülök novemberben 4 napra vagy 1 hétre. A Malév páros akciójával fejenként 35 ezer Ft-ból jönne ki a jegy illetékkel együtt! A vízum ingyenes. A barátom akivel mentem volna sajnos egész novemberben nem kap szabadságot, ezért keresek valakit aki beszállna a jegybe. Szimpátia esetén utazgathatunk közösen is Libanonban, de nem ragaszkodom hozzá.
  Én 25 éves fiú vagyok, megfordultam már néhány közel-keleti országban de Libanon eddig kimaradt.
  Bárki jeletkezését szívesen veszem, mint mondtam az indulás és a hazaút között nem lennénk “összekötve”; kivétel: izraeli pecsét az útlevélben vagy – legnagyobb sajnálatomra-30 év alatti lányok.
  Igyekezni kell mert csak heti 2 járat van és nagyon hamar elfogynak ezek az olcsó helyek. A jegyet a foglalástól számított 3 napon belül ki kell állítani, a jegy ezután nem módosítható, nem visszatéríthetõ, ezért nagyon kérem csak az jelentkezzen aki biztosan tudja, hogy jönni fog és lehetõleg nem is fog megbetegedni :-)), hiszen a jegyek csak akkor érvényesek ha együtt utazunk !!!

  e-mail: yalla@freemail.hu
  Tel: 30-4913 -793

Hozzászólás: Libanon novemberben 35 ezerért
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.