Líbia-Tunézia, esetleg Egyiptom

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Líbia-Tunézia, esetleg Egyiptom

 • Indította
  Témakör
 • #40331 Hozzászólás

  Józsi21
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Halihó mindenkinek!

  Valami miatt az idén egyedül vagyok, de mindenképpen szeretnék utazni.
  Én magam 33 éves fiú vagyok, mások jó megjelenésûnek és nagyon intelligensnek mondanak (tudom, hogy nem társkeresés, de valakinek talán ez is számít az utazása során). Már elég sok -fõleg arab- országban voltam.

  Az úticélom: Líbia-Tunézia, vagy másodsorban Egyiptom.
  Idõpont: október.

  Az út jellege: utazási iroda által szervezett körutazás (azért akarok mással menni, mert kettesben jobb, s az egyágyas felárat nem kell kifizetni).
  A Líbia-Tunézia út 13 napos, Tunéziában mindent megmutatnak, ami számít, Líbiában pedig az észak-nyugati részen hat napon keresztül a legfontosabb látnivalók megtekintésére nyílik lehetõség. Az ára kb. 320 ezer ft., amely soknak tûnhet, de benne van minden (repülés, illeték, vízum, ellátás, szállás, belépõk). Más irodák líbiai árához képest szerintem nagyon kedvezõ.
  Az egyiptomi út másodlagos. Ugyanazt az utat tenném meg utazási irodával, mint három éve. Az idõtartam 15 nap, amelybõl hét vagy nyolc nap körút (nílusi hajóúttal együtt), a többi pedig üdülés. Az ár 180 ezer ft. körül van, s a fakultatív utakon kívül benne van minden.

  Kire számítok?: egy fõ, akivel szemben –nem társkeresés lévén- igazából nincs elvárásom, de persze az a jó, ha korban körülbelül hozzám illik, s ezen túlmenõen: ha férfi, akkor ne legyen homokos, ha nõ, akkor ne legyen molett.

  Sziasztok:
  joci0@vipmail.hu
  vagy
  hugo.kroper@web.de

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #370322 Hozzászólás

  Józsi21
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  elküldtem

  elküldtem az e-mail-címedre

  #370321 Hozzászólás

  Chi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  iroda?

  Azt meg lehet tudni, hogy melyik iroda szervezi a Líbia-Tunézia utat? Engem a program érdekelne – csupán.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Líbia-Tunézia, esetleg Egyiptom
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.