licitálás autóra Mo-ról

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika licitálás autóra Mo-ról

 • Indította
  Témakör
 • #17873 Hozzászólás

  Találtam egy licitálós oldalt: e-bay
  Van valakinek ismerete arról, lehet-e Mo-ról lcitálni erre?
  És hogy mûködi.e ez?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #178302 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Amit az Ebay-en vásárolsz arra az europai adót ráteszik még plusz mikor fizetsz. Ezzel jó tisztában lenni. Pár éve olvastam hogy volt egy pár száz dollárig adómentesség ajándékra Mo-n. úgy volt érdemes vásárolni, hogy megajándékozol valami családtagot vagy ismerõst.

  #178301 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Az egész világrol lehet alkudni és ezt a Ebay is megválaszolja meg az eladó is hogy és mikép. Ott van a GYIK az Ebay lapon-Help A pénzt én letétbe raknám Escrow. Ez azt jelenti hogy csak akkor fizetsz az eladónak ha megkapod a kocsit és megvagy vele elégedve. Ezt az eladónak is elkel fogadni. Ez biztonság és elõbb vele kell tisztázni.

  http://pages.ebay.com/help/contact_inline/index.html

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: licitálás autóra Mo-ról
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.