Lignanoról mindent!

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Lignanoról mindent!

 • Indította
  Témakör
 • #12861 Hozzászólás

  Mimi

  Nyáron elõreláthatóan Lignanoba szeretnék látogatni a családommal és ezzel kapcsolatba érdekelne minden infó!(strand,árak, fakultatív programok…stb.)
  Elõre is köszönöm a segítséget!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #146530 Hozzászólás

  ennyi

  röviden

  emeletes betonházakkal telezsúfolt jellegtelen part

  #146529 Hozzászólás

  Lignano

  2 éve voltunk Lignano környékén. Nézd meg a http://www.aquasplash.it oldalt a vizividámparkról. Mi a gyerekekkel egy egész napot töltöttünk ott és remekül szórakoztunk. Mindenki megtalálta a neki legmegfelelõbb játékot, megjegyzem, majdnem mindent ki is próbáltunk. A belépõ árát is megtalálod az oldalon.Ajánlom még a http://www.gulliverlandia.it oldalt is. Mivel mi a szomszédos településen voltunk, többet nem tudok. Érezzétek jól magatokat. Szerintem klassz hely.
  Üdv.Sarina

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Lignanoról mindent!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.