Lima-Guayaquil

 • Indította
  Témakör
 • #24094 Hozzászólás

  Maszi

  Sziasztok!

  Hamarosan indulunk Del-Amerikaba. Tervunk alapjan a Lima-Guayaquil szakaszt a leheto leghamarabb szeretnenk megtenni (pl. repulo). Van valakinek infoja errol?
  Koszi
  Maszi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #284618 Hozzászólás

  Marci

  Az ár nem számít?

  Mi mostanában jártunk arra felé. Limából Cuencába busszal mentünk. Lehetett volna repülni is, de legalább 4-5 ször annyiba került volna. A határig az út egy nap buszozásba került. Ezt követõen taxival mentünk ki a határra, ami szintén nem került sokba /konkrét összegre nem emlékszem /, viszont a kaotikus viszonyok mellett nagy segítséget jelentett. Az útlevelek kezelése fontos, és a hivatalt nehéz egyedül megtalálni. Tovább számtalan busz megy Ecuador minden városába.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Lima-Guayaquil
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.