London 2006

 • Indította
  Témakör
 • #12656 Hozzászólás

  Olyan utazók véleményét kérem, akik részt vettek már
  utazási iroda által szervezett 4/3 napos londoni városnézésen.

  Elõre is köszi: Quovadis

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #145472 Hozzászólás

  dajen

  albana

  hy
  köszi az infót.
  ki tudja mennyiert váltják a z EUROT FONTRA?
  IRJATOK

  #145471 Hozzászólás

  albana
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  lépjetek le!

  Szerintem sokkal többet lehet megnézni ha az ember “egyedül” bóklászik, mintha folyton arra is kell figyelni, hol a másik, ráadásul a város atmoszféráját csoportosan tényleg nehezebb megérezni. Jómagam többször is voltam Londonban, ha ajánlanom kéne programot, mi az ami a legeslegjobban tetszett, a következõ volna. 1. Viktória és Albert Múzeum, 2. Tower, 3. Madame Tussaud, 4.Hayd park, a 5. Picadillyn a Gyarmatáruk háza felér egy múzeummal, itt az összes Herendi porcelán étkészletet láttuk., és ha újra mennék, megint és mindenekfelett Oxford, amit ha már ott jár az ember a “közelben”, semmiképpen nem szabad kihagyni. Mindössze 1 óra buszozás a Viktória pályaudvar mögötti buszállomásról, érdekes kisvárosokon visz keresztül az út. A British Múzeumot csak akkor ajánlanám, ha van rá egy egész nap, mert hatalmas, és bejárhatatlan. A Metro-t nsgyon jól ki lehet használni napijeggyel. A belépõárakra jól fel kell készülni, mert méregdrágák, a British Múzeum ingyenes. Jó utat, szép élményeket. Üdv Albana

  #145470 Hozzászólás

  HAM

  Aktuális árak

  Minden érdeklõdõnek, aki a londoni látnivalókra, belépõk árára, metro és busz hálózatra, jegy és bérletárakra, szálláslehetõségekre kiváncsi, javaslom, hogy nézze meg a http://www.london.lap.hu oldalt, meg fogja találni a választ.

  #145469 Hozzászólás

  Dájen

  infó

  sziasztok..
  érdekelnének a belépõ árak is.ha adnátok infot errõl.
  kb milyen ,mennyibe kerülnek??köszi

  #145468 Hozzászólás

  Quovadis

  valóban

  Mi is azt tapasztaltuk, hogy ha leváltunk a szervezett programokról, nagyobb lehetõség nyílt a városok varázsának átéléséböl. Még ha nem is láttunk “mindent” de a kevesebb jobban beívódott.

  #145467 Hozzászólás

  Tamara

  újból Londonról

  Én az Ariadne Travel utazási irodával voltam. Kinti indegenvezetõnõ nagyon klassz volt. Az utaskísérõ hát volt már jobb is. Akik voltak az egész napos csoportos londoni városnézésen lehet, hogy több helyen voltak, rohantak 9-20-ig, szinte még egy képeslapot sem volt idejük venni.Utolag is úgy éreztem jól tettük,hogy magunk fedeztük fel a várost.

  #145466 Hozzászólás

  Quovadis

  Köszönöm Tamara !

  Igen nagyjából ezek a dolgok érdekelnek. Ugyanis két, ilyen városlátogató úton vettünk részt(Párizs és Róma),de ég és föld volt a kettõ. A rosszul szervezettnél sajnos csak az utolsó fél nap önnállósítottuk magunkat és csak akkor jöttünk rá mi mindent láthattunk volna,ha ezt korábban megtesszük. Remélhetõleg 5/4 napos lesz a londoni út,egy szervezett windsor-ral. Ha a repülõgép indulási idejei nem lesznek túl rosszak, talán marad idõ a szabad nézelõdésre. Ha nem titok Te melyik utazási társasággal voltál ? mégegyszer köszi az infót ! Üdv: Quovadis

  #145465 Hozzászólás

  Tamara

  London2006

  Én voltam ilyen szerezett úton. Két és fél nap jutott nézelõdésre.Ízelítõt kaphatsz a városból.Mi jól éreztük magunkat.Londonban önállóan néztük a látnivalókat, vettünk egy napos buszjegyet és a számunkra érdes helyekre elmemtünk.Múeumokba sajnos nem jutottunk el ehhez kevés volt idõWindsorba Hampton Courtbe szervezetten mentünk egyénileg nem jutottunk volna el mind a két helyre. Minden nevezetességnél sorba kell állni,de a csoportokat beengedik soronkivül.Érdekel még valami?
  üdv Tamara

  #145464 Hozzászólás

  Quovadis

  miért nem?

  Eléggé rossz az omen – nem jött vissza senki, legalább is ide nem !

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: London 2006
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.