London, igy jartam!!!

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa London, igy jartam!!!

 • Indította
  Témakör
 • #14527 Hozzászólás

  szerencsetlen

  Feladtam a home officenak a szokasos papirokat x honappal ezelott. A Royal mail Spacial delivery szolgaltatasaval. A levelemet azonban a posta faszan elhagyta. Nem fizetik ki az elveszett dolgokat, csak akkor hogyha szerzek igazolast az elveszett dolgok ertekerol. A nagykovetsegen elhajtottak a picsaba. Mar elnezest. Nem is erdekel mar az egesz, hagyom a fenebe. Mar eltelefonaltam ez miatt egy kisebb vagyont is, de ez sem erdekel.
  Mar tobb mint fel eve dolgozom regisztracio nelkul, NI numberem viszont mar van. Van e annak valami kovetkezmenye, ha nem regisztralok, mert nincs kedvem tobb utlevelet vagy szemelyit foladni.

  szerencsetlen.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #154275 Hozzászólás

  szerencsetlen

  ja

  A feladoveveny megvan. Levelezesek megvannak. Emil is van a postatol is meg a home ofisztol is. Ezek aszt irtak, hogy mostanaban nagyon tele van a levelesladajuk a kervenyekkel, es azert ilyen lassu. Szerintem elveszett, de most mar mindegy. Vagy tenyleg bezugott a noci az asztal ala a fonokenek a terdei koze.
  Hagyom a fenebe az egeszet, csak nem fognak basztatni miatta.

  sz.

  #154274 Hozzászólás

  Te megtetted a kötelességed! De ez magánvélemény…

  Ha keresi valaki, hogy hol a regisztrációd, akkor mutasd a feladóvevényed, hogy te megtetted a kötelességed…
  Mutasd a híváslistát, esetleg küldj, email-t is, esetleg egy másik levelet a Home Office-nak, amiben a feladóvevény fénymásolatát is feladod, hogy keresed a Home Office-ba küldött papírodat.
  Addigra eljön 2006 május, és akkorra a regisztrációs eljárás is megszünik…
  Volt itt már más srác is, akinek a DVLA-ban, vagy a Home Office-ban üdült hónapokig az útlevele, és a jogsija.
  Lehet hogy az ügyítézö tanulmányi szabadságon volt, esetleg beesett 2 íróasztal közé…

  vargalondon@freemail.hu

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: London, igy jartam!!!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.