London-Volt mar valaki Charlton Athletic meccsen?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem London-Volt mar valaki Charlton Athletic meccsen?

 • Indította
  Témakör
 • #23809 Hozzászólás

  M Laci
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Mi dec. 10-en megyunk Charlton Athletic hazai meccsere, a Sunderlanddel jatszanak. Erdekelne, hogy valaki jon-e erre a meccsre, jar-e esetleg rendszeresen valaki? Adhatnatok informaciot a Stadionrol, legegyszerubb megkozelithetosegrol, szokasokrol es egyebekrol!
  Udv
  Laci

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #280268 Hozzászólás

  bocs

  tényleg a Bolton nem londoni az Arsenalt meg kihagytam,öregszem.

  #280267 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  Élvonalbeli csapatok Londonban

  Arsenal is! A Bolton meg nem! A W.H.U. hangulata legendás, de én a QPR-ban hiszek!

  #280266 Hozzászólás

  ezek londoniak

  Charlton,Chelsea,West Ham,Tottenham,Fulham,Bolton.

  Tottenham veri mindegyiket hangulatba.

  #280265 Hozzászólás

  mb

  foci

  Milyen élvonalbeli Londoni csapatok vannak,es hol van a legjobb hangulat?

  #280264 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  Ha készültek fotók

  a meccsel és fõleg a szurkolókkal kapcsolatban, akkor küldhetnétek néhányat a privatkls@yahoo.co.uk címre

  Cs.a.K.!

  #280263 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  C.A.F.C.

  Ha jól emlékszem Greenwichbõl “vonattal” kell menni Westcombe Park vagy Charlton állomásokig ezek 2 illetve 3 megállónyira vannak Greenwich állomástól, vagy busz, vagy kb 30 perc séta.
  A Super Hoop’s(www.qpr.co.uk) Ipswichben fog most szombaton játszani. Idén februárban pont ott voltunk idegenben…:o))) Voltam már jó néhány meccsen életemben, de ott láttam/hallotam a legjobb, legfantasztikusabb, legváltozatosabb(!!!) szúrkolást valaha! a 2200 R’s fans jóvoltából!!!!

  A stadionok megállói: THFC: Seven Sisters Road, Chelsea FC: Fulham Broadway, Arsenal FC: Arsenal vagy Finsbury Park, az új Stadionjuké onnan nem messze 1-2 megálló csak vagy 15 perc séta: Highbury and Islington, Fulham FC: nem messze a CFC-tõl, Wembley: Wembley, QPR: White City vagy Shepherd’s Bush. Crystal Palace: az kinn van a “fenébe”, Millwall FC: South Bermonsey Az Oxford Streeten a Oxford Circus és a Tottenham Court Rd között van egy, de lehet hogy kettõ Soccer World bolt, csak úgy mint a Carnaby Street végén is a Sohoban, az Oxford Circus és a Piccadilly között de a Ragent St-vel párhuzamosan!

  Cs.a.K.!!!

  #280262 Hozzászólás

  M Laci

  Valami ilyesmire gondoltam!

  Nagyon koszonom a segitseget! Sok hasznos informacio kaptam. Ezek utan meg jobban varom a meccset, holnap repulunk es szombaton a meccs!
  Tavaly mar voltunk Londonban es akkor mar voltunk Greenwichben is, de ahogy neztem a terkepen es ahogy javasoltad is ismet arra fogunk menni!
  Remelem jo hangulatu meccset fogunk latni!
  A Queens Park Rangers mikor es hol jatszik a hetvegen?
  Megegyszer koszonom az infokat!
  Udv Laci

  #280261 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  Charlton A.F.C.

  Hali! Tavaly voltam a karácsonyi Fulham elleni meccsükön 26,000 nézõ majdnem teltház. Szép új stadionjuk van. A régi 90 vagy 100(??)ezres volt, csak lebontották a a 80’as években. A 80’évek közepétõl a stadion lebontása miatt a Crystal Palace stadionjában játszotta a meccseit, ahova csak 5-10 ezren követték. A 80′ évek végén 90’es legelején aztán betelt a pohár a C.A.F.C. szúrkolóknak és miután sem az állam, sem a helyi önkormányzat sem segített talpra állniuk (ismerõs mi?) kitalálták, hogy indulnak Greenwichben az önkormányzati választásokon!..:o))) óriási sikerük volt, bár nem nyert a szervezetük, mégis bejutottak több mint 15,000 szavazattal. Így minden döntésben szükségük volt a pártoknak az õ szavazataikra. Ki lehet találni, mit kértek cserébe….:o)))) ennek eredményeként láthatjátok majd azt a kisékszerdobozt! egyébként kb. félévvel ezelõtt találkoztam a szurkolóik egyik vezetõjével, õ mondta, ha betonbiztosnak érzik a helyüket a legfelsõbb osztályban, akkor 5 éven belûl szeretnék 40-42 ezresre bõvíteni a stadionjukat! önerõbõl!!!! Az elmúlt évtizedekben sok támogatójuk költözött ki Londonból fõleg Essex és Kent Grófságokba, ezért éreztetve azok fontosságát a mérkõzésekre 75 különbuszt(!) indítanak azok “összeszedésére”. A megállók álltalában a helyi Pubok ellõtt vannak:o))) Ezt a nagyságot kb. Bp – Kecskemét -Szolnok – Eger volumenben kell értelmezni. A szurkolóik (Londonban kb 150.000 vannak, Londonon kívûl másik 150.000 világszerte plusz 50.000)családias légkört teremtenek a hazai meccseken idegenbe 2-3000s igényelhetõ jegy állatlában mindíg elkel. Ott már persze a “keményvonalasoknak” nagyobb hangja van – akik egyébként a kapu mögött helyezkednek el a hazai meccseken. De nem kell izgulni a mérközés elött és után mindkét csapat szurkolói békésen sétálgatnak csapatuk mezében a stadion környékén… A stadionba a jegyet csak úgy lehet megvenni, ha valakinek a neve címe megvan adva, és miután be van kamerázva a stadion csak úgy mint a pálya környéke, késõbbiekben tudják azonosítani illetve elõállítani ha kell…ezen egyszerû oknál szünt meg a hooliganizmus angliában, illetve tüntek el a nézõket és a játékosokat elválasztó kerítések.
  Én anno kocsival mentem, de ha egy jó napot akartok eltölteni akkor javaslom, hogy menjetek el elöszõr Greenwichbe, nézzetek ott körûl, és onnan kb 15-20 percnyire van tömegközlekedve. Persze ne centizzétek ki, mert a kis utcák miatt lesznek útlezársok és forgalomelterelés is. Meg aztán érdemes kõrbenézni a Clubshopban a meccs elõtt ami legalább félóras program.
  A szurkolóik nagy tiszteletben állnak a többi szurkoló elõtt amit tettek még anno a klubjuk megmentéséért ezért tényleg csak a meccsre és a hangulatra kell koncentrálni!

  Érezzétek jól magatokat!

  Ha van idõtök – energiátok – kedvetek akkor javasolnám a Queens Park Rangers meccsre való kijutást!!!! Az a White City vagy a Shepard’s Bush állomásoknál van a Loftus Roadon W12….persze ha idegenbe is eltudjátok õket(QPR) kisérni, akkor kaptok vissza nagyon sokat az angol szurkolói kultúrából!!!

  Cs.a.K.!!!

  #280260 Hozzászólás

  M Laci

  focirajongok!

  Senki sem volt Charlton meccsen?
  Laci

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: London-Volt mar valaki Charlton Athletic meccsen?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.