Londonba keresek lakótársat

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Londonba keresek lakótársat

 • Indította
  Témakör
 • #19668 Hozzászólás

  Szeptembertõl szeretnék kimenni Londonba egy évet nyelvet tanulni, és dolgozni. Olyan embereket keresek akiknek van lehetõsége és szeretnének is kijönni velem. Mert most így úgy áll a helyzet, hogy egyedül fogok menni.. Én 18éves vagyok lehetõleg korombeli emberek írjanak inkább lányok 18-20év között, de fiú is lehet.
  Köszönöm!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #203796 Hozzászólás

  london

  Helló!
  Én egy 18éves srác vagyok. Mi jövõhéten mennénk ki londonba a testvéremmel. Mi is nyelvtanulás és dolgozás céljából mennénk ki. Szállást még keresünk, és reméljük munkalehetõséget is kapunk. Vegyed fel velem a kapcsolatot: sandor@komlosi.hu ! köszi!

  #203795 Hozzászólás

  londonban szállás, munka!

  Szia!

  Engem az érdekelne, hogy kinnt Londonban mennyiért lehet szállást találni? Munkát találni mennyire nehéz? Milyen munkák vannak általábban? Mennyi pénzzel érné meg nekivágni?

  Ami a legfontosabb: Ha az embernek van egy magyarországi diplomája, angolul közép és felsõfok szint között beszél, rendelkezik szakmai gyakorlattal (ingatlanos) milyenek az esélyei odakinnt?

  Minden info érdekelne….

  sztap

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Londonba keresek lakótársat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.