Londonban egy nap alatt???

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Londonban egy nap alatt???

 • Indította
  Témakör
 • #11499 Hozzászólás

  Joey

  Sziasztok!

  Ket het mulva pontosan 24 orat kell varakoznom Londonban. A luton repterre erkezem, es szeretnem minel jobban kihasznalni azt a napot. Ha valaki tudja kerem irja meg, hogy hogyan jutok a belvarosba, es mit erdemes megnezni. Nem szanok ra sok penzt. Koszonom

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #138283 Hozzászólás

  Gábor

  Egy cipõben

  Szia!
  Most voltam én is egy napot Londonban, de én a londoni stanstead reptérre érkeztem. Szerintem tuti, hogy van közvetlenül járat a városba, úgy mint errõl. Én 14 fontot fizetten oda vissza. Ez a busz a Viktoriára érkezett. Hogy mi van ott megnézhetõ azt nem tudom, de én ott a közelben a palotát láttam az õrséggel, a Big Ben-t a parlamenttel és a londoni nagy óriáskereket. Ezt azért érdemes megnézned! Az õrségváltás 11.30-kor volt (akkor).

  Sok sikert4 Gábor

  #138282 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  That is right mate

  that is it!

  #138281 Hozzászólás

  fantatikus

  egyszeru

  Hat ha felulsz a vonatra a Lutonon akkor az pont a Woterloora visz es az pedig a belvaroshoz 5 percre van.
  attila

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Londonban egy nap alatt???
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.