londonban magyar tv

 • Indította
  Témakör
 • #18529 Hozzászólás

  Atesz3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Van valaki aki be tudna allitani muholdvevot az m25-on belul Watfordban?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #184469 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  fejtágitás ;)

  Minden tudás alapja az angol. Magyarul az tud a forumokon és azt tudják, amit leforditanak nekik vagy aki tud angolul, és már régebben lemászott a fárol. Én otthol az USA-ban Tivo-t használlom a dish-el. Kábelon van a net és telefon. Ez egy kompikácio az átlag embernek, de nékem szakemberre nincs szükségem.

  http://www.sadoun.com/Sat/Installation/Dish-Pointing-Tips.htm

  http://sesblog.hu/archives/individual/013689-20050428.html

  #184468 Hozzászólás

  balamber1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Válasz

  Elõször is egy elõzõ üzenetedre válaszolnék a Watford-Luton transzferrel kapcsolatban 24-én.Sajnos 23-án mi is hazautazunk,ezért nem tudtam vállalni a fuvart.A müholdvevõvel kapcsolatban: nekem is van, és kb fél óra alatt be tudtam állitani.Gondolom a Tiétek is UPC szett.Villamosmérnök vagyok,ha segitség kell hivjatok fel a 0796 240 7491 számon.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: londonban magyar tv
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.