Londonban mit lehet?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka Londonban mit lehet?

 • Indította
  Témakör
 • #5822 Hozzászólás

  Kata

  Hi!
  Angliaban vagyok, egyelore csak latogatoban, korulnezni. Ha ez komoly, hogy a gyakorlatban “csak” UK var tart karokkal, akkor majus 1 utan visszajonnek dolgozni is. Van vkinek vmi hasznalhato otlete, hogy egy BTK-s diplomaval es angol, nemet, olasz, stb. nyelvtudassal mit lehet itt kezdeni? Elsosorban szellemi munkara gondolok :o) Egyebet mar talaltam: pl. az eures honlapjat ajanlom mindenkinek, http://www.europa.eu.int -valahogy igy kezdodik de a startlaprol is elerheto ha keresgeltek. Tapasztalt Vilagutazok, hogy indultok el? Minden otletnek, epito javaslatnak orulok :o)
  Kata
  comunque@freemail.hu

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #104830 Hozzászólás

  alex

  En talaltam

  Probald meg te is a http://www.reed.co.uk -n.Van par ezer allashirdetes.Angliatol Ausztraliaig.Sok sikert es ne add fel az elso kudarc utan :)))

  #104829 Hozzászólás

  Petronius

  Hi Kata!

  Látom sokat segítettünk. Én nem ismerem az UK-t, de Júl.-tól ott leszek egy szûk évig. Ha találok valamit szólok, de ne táplálj túl nagy reményeket. Ahogy én tudom inkább fizikai munkásokra utaznak a brittek.
  Ettõl függetlenül a hír igaz.: Máj. 1-tõl az UK nyitott. Tehát elméleti lehetõség van. Ha Te tudnál valami bíztatót írj: Petr0nius@freemail.hu

  #104828 Hozzászólás

  vik

  igaza van az attinak

  nyitott az uk ! kell nekik a kulfoldi munkaero !

  #104827 Hozzászólás

  Franky4finger

  Kedves Attila

  Na mit nyitott az UK, kedves naiv Atti?

  #104826 Hozzászólás

  Attila

  UK nyitott!

  Hi!

  UK nyitott!
  Szabadon fogadja az újonnan csatlakozókat. Ez logikus, mivel UK már régóta munkaerõ hiánnyal küzt! A belterjesek nem akarnak dolgozni a jó kis szoc háló miatt.
  Aki tényleg dolgozni akar, annak semmi gond.
  A magyar szinesek fogják megszívni, ha megpróbálnak még nyugatabra menni. Nem kapnak semmilyen támogatást.

  Üdv, Attila

  #104825 Hozzászólás

  Robi

  Nem lehet túl sokat kezdeni,

  Most határozták el, hogy be szigorítanak õk is.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Londonban mit lehet?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.