Londoni szállás

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #29017 Hozzászólás

  Iránylondon
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szállás, albérlet és munka után érdeklõdsz Londonban?

  Szállásaink Észak – London – ban a 2-es és 3-as zónákban találhatóak tiszta, igényes 3-4, 5 szobás magyarok lakta családi házakban, melyek azonnal beköltözhetõek, hiszen bútorozottak, minden szükséges dologgal felszereltek(internet is), tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetõek, mindig busz, vonat és tube állomás, bevásárló-és szórakoztató központok,ingyenes és olcsó nyelviskolák közelében amit elõszeretettel látogatnak a londoni magyarok.

  Figyelem! Áraink kedvezõek: 45 £/hét/fõtõl rezsivel együtt!

  Segítünk a szükséges iratok (Home Office Registration, NI number, bankszámlanyitás, jogosítvány csere…) megszerzésében. Mindenben, ami az új életetek kialakításához kellhet.

  Látogass el honlapunkra, ahol megkapsz minden információt!Az irány London fórumában pedig várjuk kérdéseidet és észrevételeidet

  Elérhetõségeink

  Pleskó Pál: 07795173822-Angliából
  00447795173822-Magyarországról
  E-mail: info@iranylondon.hu

Hozzászólás: Londoni szállás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.