Londoni szexpartner kerestetik

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Londoni szexpartner kerestetik

 • Indította
  Témakör
 • #20133 Hozzászólás

  alex

  25 eves srac vagyok Londonban es magyar lanyt keresek szexpartnernek! Az angol csajok nem tetszenek, kurvara meg nem koltok. Szoval semmi erzelem, csak a biologiai szukseglet kielegitese a cel. Irjatok es kolcsonos szimpatia eseten talalkozo es mehet…

  flyers2001@freemail.hu

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #208203 Hozzászólás

  Bela

  en szivesen segitek neked

  Ha szexpartnerre van szukseged, en segitek neked szivesen. Ha beindulsz egy izmos, szoros (de apolt) seggre megtalaltad a tokeletes megoldast.

  Puszi

  Bela

  #208202 Hozzászólás

  az igazi tulaj

  nem ertem!

  Alex!

  Leszarom kire vagy mire van szukseged, de miert nem a sajat e-mail cimedet irod ide!? Ez az en mail cimem Te gyoker! Raadasul kamu neven irogatsz, mert Alex nevu ismerosom nincs is. Jo vicc volt bunkokam?

  #208201 Hozzászólás

  Nic

  szerintem

  a londoni magyar lanyok tesznek ratok csoro magyar fiukra amikor ott talalhatok a vilag minden tajarol valo jokepu es gazdag fiatal ferfiak. Miert foglalkoznanak veletek akik meg kialakulatlan egzisztenciak vagytok?

  #208200 Hozzászólás

  andras

  Alex

  Allj egy pohar meleg vizbe,es indits ballal,aztan jobbal..Mit gondolsz ilyen idiotaval milyen londoni rinya fog leallni aki itt reklomazza hogy milyen balfasz:(((

  #208199 Hozzászólás

  alex

  ez baj?

  Tudod, nem hiszem, hogy az atmeletileg Londonban elo magyar lanyok olyan sokaig birjak szex nelkul. Nekem Magyarorszagon is volt olyan baratnom aki pusztan szexpartner volt es semmi tobb. Nem erzem ezt furcsanak!

  #208198 Hozzászólás

  haho

  Alexnek

  Tehat megiscsak kurvat keresel, csak ingyen:)) -nem semmi.
  Szerintem a jobb vagy a bal kezeddel probalkozz, ha nem sikerul, fordulj profikhoz.
  De azert szepen leirtad mit akarsz:))

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Londoni szexpartner kerestetik
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.