Lonely Planet Bangkokban

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Lonely Planet Bangkokban

 • Indította
  Témakör
 • #41331 Hozzászólás

  Judit

  Olvastam több helyen is, hogy BKK-ban az LP igen baráti áron megkapható. Mivel angolból erõs hiányosságaim vannak, az egyéb megjelent nyelvek közül nekem az olasz verzió lenne a megfelelõ, amit Olaszországból be is tudnék szerezni, de ez 3 könyv esetén Thai–Laosz-Kambodzsa árban elég húzós lenne. Kérdésem, hogy az olasz verzió kapható-e BKK-ban vagy ott csak az angol létezik?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #382166 Hozzászólás

  zoli

  minek

  minek ennyi uj topik? az elozoben is nyugodtan kerdezhetsz, plusz ott van a thaifold 11 is.
  na mindegy. az olasz szerintem itt felejtos, neha bele lehet botlani nemet es elvetve francia konyvekbe, de igazan az angol ami jobbara fellelheto.a rossz hir hogy olaszul nem fognak a kornyeken surun utbaigazitani sem.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Lonely Planet Bangkokban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.