Lopáron szállás!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Lopáron szállás!

 • Indította
  Témakör
 • #8797 Hozzászólás

  Nahaj Nándor
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Lopáron keresek augusztus végére kiadó házat, apartmant!
  Ami fontos, hogy lehetõleg közel legyen a tengerhez (max.:500m), mert lesz velünk egy 1 éves kisgyerek + mi heten felnõttek. Persze az se baj, ha olcsó.
  Mindenféle infót szívesen fogadok a Rab-szigetrõl és persze Lopárról, mert még ott nem voltunk. A gyerek miatt esett most rá a választás, remélem jól döntöttünk!
  Elõre is köszönök mindent!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #121054 Hozzászólás

  Józsi

  Kisgyermekkel ideális hely

  Valószínû nem fogtok csalódni, lassan mélyülõ homokos part, kellemes gyorsan melegedõ vizzel. Appartmant nem biztos hogy találsz, ilyen közel, de fontold meg esetleg a bérelhetõ lakókocsit mint lehetõséget. A San Marinó kempingben nagyon sok telepített kocsi van és ez tényleg vizközeli. Általában hûtõvel fagyasztóval mikróval stb felszerelt elõsátor + elõtérnek (étkezõnek) sörsátor.

  4-5 fõs kocsik fõszezoni napi bérleti dija kb 12-13 ezer forint, augusztus végén talán már olcsóbban is lehet szerezni.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Lopáron szállás!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.