Lufthansánál módosításkor kell fizetni különbözetet?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Lufthansánál módosításkor kell fizetni különbözetet?

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #17757 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Mexikóból szeretnék Magyararoszágra jutni Lufthansával, és persze a legolcsóbb megoldást keresem. A neten nézegettem a repjegy árakat, és augusztus-szeptember tájékán elég drágák, októbertõl már kezdenek olcsóbbak lenni. Viszont nekem augusztusban, vagy legkésõbb szeptember közepéig kellene a jegy…

  Azon gondolkodtam, hogy ha veszek egy jegyet október 6-ra (ami a jelenlegi állás szerint 13.560 peso lenne), majd módosítom augusztus 26-ra, akkor csak azt a pár száz pesós módosítási díjat kell kifizetni, vagy a különbözetet is a két repjegy ára között? Mert augusztus 26-ra a jegy egyébként 16.700 peso lenne.

  Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!
  Üdv mindenkinek és jó nyaralást!

Hozzászólás: Lufthansánál módosításkor kell fizetni különbözetet?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.