Luxushajón dolgoztam, külföldön maradtam…

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Luxushajón dolgoztam, külföldön maradtam…

 • Indította
  Témakör
 • #19806 Hozzászólás

  Fábián Kata
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Olyan embereket keresek, akik luxushajón dolgoztak, aztán nem tudtak visszailleszkedni a “nagy Magyar valóságba”, és most külföldön élnek. A miérteket és hogyanokat szeretném feszegetni.
  Aki kint ragadt, vagy ismer ilyen személyt, és szeretne segíteni nekem a szakdolgozatom megírásában, kérem írjon! A téma a visszailleszkedésrõl szól. Akit érdekel, konkrétabban is megírom!
  Azzal tudnátok segíteni egy jövendõbeni Kulturális Antropológust, hogy egy emailes kérdõívre válaszoltok! Elõre is köszi: Fábián Kata fabikata@gmail.com

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #205103 Hozzászólás

  Fábián Kata
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  aki keres, talál :)

  Szia, Egyáltalán nem túl személyesek a kérdések, szerintem, ráadásul nem kell a saját nevedet használni, elég egy nick vagy bármilyen azonosító. Persze vannak benne statisztikai adatgyûjtõ kérdések, de mivel anonym leszel, kár róluk fals információt megadni. De ha találsz köztük bármit, amire nincs kedved válaszolni, akkor azokat simán kihagyod. Még jobb, ha megírod, miért nem akarsz rá válaszoni. Ráadásul kezdetleges fázisban van a kutatás, így javaslatokat is szívesen veszek! :) Ha van kedved segíteni nekem azzal, hogy válaszolsz, átküldöm a kérdõívet hamarosan. Mi az email címed? (itt csak félig látszik.)
  Kata fabikata@gmail.com

  #205102 Hozzászólás

  egyet mar talaltal

  ha nem tul szemelyesek a kerdesek szivesen valaszolok.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Luxushajón dolgoztam, külföldön maradtam…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.