Luxusyachton szeretnek dolgozni

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Luxusyachton szeretnek dolgozni

 • Indította
  Témakör
 • #30952 Hozzászólás

  Lara

  Luxusyachton szeretnek dolgozni.Tudtok segiteni?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #331328 Hozzászólás

  Lara

  kosz a segitseget

  Csak az elozo levelhez szeretnek annyit hozzatenni,hogy nem szeretem,ha a nevemben valaszolgatnak,meg akkor is,ha esetleg joindulatu volt a szandek.Az ilyen emberkeknek en amugy is tul jo vagyok,nem pazarlom rajuk az idomet.En ezt a dolgot tenyleg komolyan gondoltam,es hulyesegek nem erdekelnek.Pappanak koszi a cimet!

  #331327 Hozzászólás

  Lara

  ambient

  kosz, nyalcsorgato noket csak penzert kapni tudo fatokuekbol nem kerek. szar lehet, ha azert is fizetned kell, hogy egy not puceran lass, es azert is, hogy egy no puceran lasson… :(

  #331326 Hozzászólás

  Skipper

  Ez jó..

  :))

  #331325 Hozzászólás

  ambient

  Lara

  Nekem van egy yachtom, Province közelében tartom év közben, nemsokára kihajózom kisebb társasággal (9 fõs a hajó). Az lenne a dolgod, hogy monokiniben felszolgálj. Semmi mást nem kell tenned. Jó pénzt fizetnék érte, mindezt persze csak akkor, ha igen jó megjelenésû, vékony és legalább 170 magas vagy.

  #331324 Hozzászólás

  Pappa

  Lara

  Milyen segitsegre gondolsz? Kezdetnek talan: http://www.cruise.hu

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Luxusyachton szeretnek dolgozni
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.