madagaszkaron

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika madagaszkaron

 • Indította
  Témakör
 • #3287 Hozzászólás

  bandy

  mikor van esos evszak?
  mikor a legjobb oda menni?
  kotekedok, irigyek kimeljenek!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #81084 Hozzászólás

  rn

  Na látjátok,

  hogy mégis érdemes a másik topicon maradni :-)

  #81083 Hozzászólás

  László

  bandy

  email cimem a masik topik elejen.

  #81082 Hozzászólás

  bandy

  lacinak

  hat jo husszu ott az esos evszak, mennyit esik naponta:
  orakat?
  koszonom a sajnalatot, sok dologban van szuksegem segitsegre.
  ha szeretsz utazni add meg a telefonszamod felhivlak,akar utazhatunk is egyutt, majd
  OBJEKTIVEN bizonyitom neked hogy milyen amikor az embert irigyek veszik korul…

  #81081 Hozzászólás

  László

  bandy :-(

  Kedves Bandy,
  alaptalanul korholod bb-t, mert aki utazni akar, és nem vesz utikönyvet, az legalább annyi fáradtságot vegyen magának, hogy a tálcán kinált információból csipeget. Ha mindenki saját topikot nyit a felkeresni kivánt országból, ahelyett, hogy minimális fáradtsággal utánanézne a már egy helyen összegyûjtött információknak, akkor csak a káosz lesz nagyobb, és még nehezebb lesz áttekinteni az infókat.
  Az esõs évszak idõpontja – mely egyébként novembertõl tart májusig Madagaszkár északi és keleti részén – nem olyan aktuális információ, mely az elmúlt évtizedekben jelentõsen változott volna, tehát nem kell attól tartanod, hogy a másik topikban elévült információkat találsz. Ezzel szemben sok más hasznos dolgot olvashatsz ott, amire esetleg nem is gondolnál. Ha ehhez sincs türelmed, akkor hogyan lesz az ottani utazáshoz? Madagaszkárhoz ugyanis sok türelemmel lehet csak igazán közel kerülni.
  Ezt ne vedd kötekedésnek, és ne tégy máskor úgy fel egy kérdést, hogy eleve rossz szándékot feltételezel. Itt senki sem azért irogat, hogy kötekedjen, vagy mert irigy, hanem azért, hogy segitsen a másiknak. Bizonyos játékszabályokat viszont a kérdezõknek is illik betartaniuk, de ha járatlanok benne, akkor nem a jogaikra kell hivatkozniuk, hanem alkalmazkodni hozzá. Nem irigy rád itt szerintem senki, én például még sajnállak is.

  #81080 Hozzászólás

  bandy

  varhato volt

  hogy bele kot valaki, te bb multkor a baratomba kotottel bele mert tobb orszagban volt mint te…
  nincs idom tobb mint szaz valaszt vegig olvasni, nem is erdekel! inkabb baratkozni kellene azzal aki hasonloan szeret utazni, talan te is eljutsz egyszer oda.
  tehat melyik honapban nem erdemes oda utazni?
  ha jogom van ezt megkerdezni?
  rovid valaszt kerek!

  #81079 Hozzászólás

  bb

  van mar ilyen rovat

  oda irj!!!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: madagaszkaron
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.