Magyar ajándéktárgyak

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Magyar ajándéktárgyak

 • Indította
  Témakör
 • #3541 Hozzászólás

  Alexandra

  Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hol tudok kedvezõ árfekvésben, nagy választékban tipikus magyar ajándéktárgyakat vásárolni. A Váci utcai árak riasztóak. Elõre is köszönöm.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #83470 Hozzászólás

  Alexandra

  Miokinak

  Igen, ez az, amire vágytam. Olcsó tömegcikk, könnyû és kicsi.:) Még jobb, mint a porcelán, mert nem törik és könnyebb is. Hétfõn bevizsgálom az Általad korábban ajánlott Károly körúton és a Váci utcában is. Köszönöm.

  #83469 Hozzászólás

  mioki

  én

  amikor Panamából volt egy csoport, akiket idegenvezettem, vettem nekik az utolsó nap kis filc anyagból vart szivecskéket, amin magyaros minták vannak hímezve. Egy tenyérben elfér az egész, és mivel csak valami vattaszerûvel van tömve könnyû is és összenyomható, kis helyen elfér. A Váci utcában 240-ért árulták akkor (1999), de mondtam, hogy 20 darab kell és kaptam rá (persze kérni kellett) kedvezményt. Nagyon örültek neki :)
  Egyébként az általam ajánlott üzletben vannak kaminskaya által ajánlott kis magyaros porcelánok.

  #83468 Hozzászólás

  Alexandra

  Hol?

  Kedves Kaminskaya, az ötlet jó, de hangsúlyoznm az eredeti kérdésemet: hol kaphatom meg õket relative méltányos árfekvésben? Aránylag sok apró ajándékra van szükségem, harminc-negyven ember részére, úgyhogy az ár is számit.

  Kedves Lolka, könyveket természetesen viszek azoknak, akik megértik, és megérdemlik.:) De a könyvek már csak a súlyuk miatt is korlátozottak. A zene kimondottan jó terv.

  Igazából nem is a barátaim és közeli ismerõseim jelentk a fõ problémát, akiknek ismerem az izlését, és akik drágább ajándékot is kapnak. Annál inkább a távolabbi ismerõsök, akik sokan vannak. Nekik szeretnék valamiféle olcsó tipusajándékot találni, amibõl nagyobb tételt vásárolnék.

  #83467 Hozzászólás

  kaminskaya

  porcelan

  aprosagok, Budapest felirattal ?

  #83466 Hozzászólás

  Lolka

  azért

  én a helyedben vinnék egy könyvet Bp-rõl vagy Magyarországról, még ha nem is értik a nyelvet, mert van már egy-két tényleg szép fotóalbum kevés szöveggel. Nemrég láttam egy újat Bp belvárosáról. A gyerekeknek vihetsz pólót valami felirattal, matricával (annyira nem kell magyaros, a gyerekeknek ez úgysem számít). Esetleg zene nem jöhet szóba?

  #83465 Hozzászólás

  mioki

  talán

  A Deák felõl ha az Astoria felé elindulsz a jobb oldalon van egy kicsi üzlet mindenféle magyaros ajándéktárggyal… az árakról nem tudok semmit, de talán valamivel olcsóbb, mint a Váci utca. Vannak pólók, kerámiák, hímzések, stb.

  #83464 Hozzászólás

  Alexandra

  Kaja problémás, és a könyv sem az igazi…

  Maximum egy liter bort vihetek be, szalámit egyáltalán nem, a pirospaprikának viszont a magyar vámszabályok nem kultiválják a kivitelét…

  A könyvek sajnos a célnyelvre nincsenek leforditva, és sajnos erõsen korlátozott azoknak a száma, akik értik az angolt.:(

  Ráadásul gyerekeknek is kéne ajándékokat vinnem…

  Köszi az eddigieket, esetleg még valami ötlet?

  #83463 Hozzászólás

  and

  azért nem csak kaja van

  pl. könyv a Balatonról, Kiskunságról, vagy Budapestrõl…
  ilyeneket lehet venni utcai könyveseknél, vagy könyudvarokban…idegen nyelvûeket is…

  #83462 Hozzászólás

  Bucsu

  Ajandek

  Sarki kozert: Tokaji, piros paprika, es Pick.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Magyar ajándéktárgyak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.