Magyar Hegymaszo FAQ

 • Indította
  Témakör
 • #43268 Hozzászólás

  Gtzy

  Gyerekek, kene irni egyet.

  Legalabb olyan szinten, hogy a szokasos kerdeseket feltevoket oda lehessen iranyitani. (Groszglokner, Fenenigger, Momblan, Triglav, Gerlak; MHSSz, OEAV, tanfolyam, igazolvany; bivak, menedekhaz)

  Egyebkent figyeltetek, hogy komoly maszoutakrol erdekes modon milyen ritkan kerdeznek? Vajon melyik bokorban teremnek azok a legenyek, akik tudnak kalauzt ovasni?!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #414658 Hozzászólás

  Gtzy

  Re: Lud

  > akkor is huszan fognak kerdezni rola naponta. de hat erre valo a forum, nem?
  Nem a kerdesek mennyiseget lenne hivatva csokkenteni a FAQ, hanem a valaszoket :) Valamint a valaszok minosegenek a szorasat.
  > komolyabb utakat par tucat ember tol ki itthon
  Tenyleg, mi a “komoly ut”? Ezt jo lenne tisztazni. (Igen, a nagy eszaki falaknal konnyebb utak kozott is van komoly, szerintem – nem a szelsosegek erdekelnenek. Danke.)

  #414657 Hozzászólás

  Lud

  talan…

  …mert komolyabb utakon az ember fia hitelesebb infora vagyik, mint amit a neten kaphat egy ismeretlen akarkitol. masreszt komolyabb utakat par tucat ember tol ki itthon, ok meg ismerik egymast, es inkabb masznak, mint a neten pofaznak.
  a FAQ hulyeseg, ha realtime videot teszel fel a teljes momblan maszasodrol akkor is huszan fognak kerdezni rola naponta. de hat erre valo a forum, nem?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Magyar Hegymaszo FAQ
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.