Magyar Leanyok

 • Indította
  Témakör
 • #25940 Hozzászólás

  Peter

  vannak itt Magyar nok mert az Ausztralok kritikan aluliak! es ha igen van kedvetek bulizni moziba menni stb 2 25-eves sraccal?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #304302 Hozzászólás

  laci

  egyetertek,

  a legrosszabb tapasztalataim nekem az eredeti, szuletett ausztral nokkel volt, azok bekepzeltek, unalmasak, raadasul kulsore is ok a legcsunyabbak – tisztelet a kivetelnek
  A kulonfele bevandorlok mar jobbak, sokkal egeszsegesebb, normalisabb tarsasag, de a kozep europaiak itt is viszik a primet – azokra mindenki ugrana, meg az ozik is.
  Persze kivetelek minden katgoriaban vannak, de en nem panaszkodom egy szoval sem, mert itt aztan szerintem mindenki megtalathatja a megfelelot, a valasztekra nem lehet panasz.
  Ha meg valakit csak a magyar nok erdekelnek, az valoban jobban teszi ha hazamegy ertuk, mert itt egyreszt keves van, masreszt aki egyedul jott ki kozuluk, azok nem a magyar fickok miatt jottek ide… legalabb is az en ismerettsegi koromben egy sincs, aki ne ozival jott volna ossze itt.

  #304301 Hozzászólás

  gino

  nok

  azert azt nem mondod hogy kritikan aluliak a bevandorlok.sokkal jobbak mint a magyar nok. SOKKAL!

  #304300 Hozzászólás

  Laci

  Peternek

  Hello!
  Nem ertem miert keresel magyar leanyokat Ausztraliaban,ha rajuk van szukseged maradj otthon Magyarorszagon,de ha nem vagy megelegedve az Ausztral felhozatallal,ami azert nem mindig kritikan aluli,akkor keresd a Del-Amerikaiak tarsasagat.:)
  Udv.Laci

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Magyar Leanyok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.