Magyar Sajtofoto Palyazat

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Magyar Sajtofoto Palyazat

 • Indította
  Témakör
 • #6339 Hozzászólás

  sajtofotos

  kiallitas nyilik marc. 15-en. Erdemes elmenni?

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #107840 Hozzászólás

  bb

  Re: nyomor

  Igazatok van annyiban, hogy egy kiallitasra szepet latni megy az ember. De ez sajtofoto, ahol a napi hirek kepei vannak kiallitva. A napi hirek (sajnos) durvak. Egyreszt mert ilyen a vilag, masreszt a hulye media szerint csak ez erdekli azt embereket. De a fotosok szerepe oriasi abban, hogy lasd, mi tortenik a vilagban, hogy elnek emberek, stb. Kulonben honnan tudnad? A CNN, BBC, stb. csak a propagandat nyomja, igaz durva kepeket is mutatnak. Egy fotos dolga egyszerubb, mert dolgozhat egyedul, igy fuggetleniteni tudja magat sok mindentol es barhova konnyebben eljut, mint egy stab. Igenis mutassa meg a nyomort es a menekulttaborokban sinylodo nepek eletet es a kepeket vagja bele az emberek kepebe!
  pl. igy:
  http://www.sibik.cz/

  #107839 Hozzászólás

  zsocsi

  Morusnak

  “Tudom, tudom, nincs igazam”

  Szerintem igazad van.

  #107838 Hozzászólás

  Morus

  Sokáig

  én is rendszeresen megnéztem a kiállítást. Aztán egyszer valahogy elegem lett abból, hogy mások nyomorából fotókiállítás készül. Esetleg a jó nyomorfénykép még díjat is kap.
  Tudom, tudom, nincs igazam, de mégis elegem lett belõle. Azóta nem nézem meg.

  #107837 Hozzászólás

  bb

  megneztem

  es pont ebben az iraki sorozatban csalodtam. Semmi ujat nem mutat es a helyiek elete is kimerul a penzvaltokban (ami ugye a haboru resze) es egy kameraba bamulo teglaegeto embereben.
  Rengeteg a romakrol keszult sorozat, ami nagyon jo, de csak keves mutatja be jol. Pl. Gardi fotoi ebben a temaban nem jok, de a Ferrari sorozatban vannak jo kepei es a Parlament riport is jo a helyszin egyedisege miatt. Roma temaban a kis falvak eletet bemutato ff sorozatok nagyon jok, szinesben Hajdu Andras kepei tetszettek. Vancso Zoltan Kuba sorozataban semmi nincs, ami Kubara utalna, hacsak az egyetlen Revolucion feliratot nem szamitjuk. Tuzoltos kepekben semmi extra es sok politikusrol keszult kep is csak annak tetszik, aki tudja kit abrazol. Detoxikalos riport valoban riport sorozat, de az allatos fotok teljesen benak. Pl. a tatott szaju strucc olyan kep, amivel barmelyik ugynokseg albumaban talalkozhatunk.
  -Papp Jeno emlekkiallitas szep (latszik, hogy nem digitalis, mint a mostani kepek), habar sok benne a propaganda kep.
  -Kapcsolat kiallitasban 1-2 jo kep van.

  Tobbi kepre nem emlekszem.

  #107836 Hozzászólás

  bb

  Fotok

  Allitolag van vegre par erdekes foto, pl. egy nonek az iraki embereket bemutato sorozata. Tobbi a szokasos lehet, pl. x politikus asit, hullakat szednek ki vmi roncsbol, stb.
  Jovo heten megnezem, aztan mondok velemenyt.

  #107835 Hozzászólás

  jordan26

  kiállítás

  Szerintem a Néprajzi Múzeumban, a Parlamenttel szemben.

  #107834 Hozzászólás

  Kengyelfutó
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Halihó

  Hol van a kiállítás?

  #107833 Hozzászólás

  zsuzsa

  Ki nyert?

  Nem tudjátok véletlenül az eredményeket?
  köszi

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Magyar Sajtofoto Palyazat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.