Magyar vándor

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Magyar vándor

 • Indította
  Témakör
 • #23351 Hozzászólás

  Agi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mostanában sokat gondolok arra, hogy vándorbotot fogok, és nekivágok az országnak gyalog. Persze – mivel az ember lányának ugye munkába is kell járnia akár akarja akár nem – nem hónapokig tartó zarándoklatra gondoltam, csak amolyan pár napos bandukolásra, hegyen-völgyön, réteken át, országutak mentén, kis falvakon keresztül. Ám,ha az embernek kissé elege van a rohanó világból, a felesleges beszédbõl (legfrisseb hír: szakított az Álompár!!- mégis mirõl beszélnek? kinek is jó ezt hallgatni?), naszóval akkor egyedül indul el, és így talán szerencséje van, és hall valamit abból ami nem hallható, újból megtalál valamit amit rég elvesztett. Ez az egyik verzió.
  A másik: egy nõ ballag egyedül az országút mellet, autó fékez, rossz emberek kiugranak és jobb esetben csak a pénztárcáját követelik tõle.
  Melyik verziónak is van nagyobb esélye ma Magyarországon?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #272358 Hozzászólás

  mioki
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sajnos

  engem egyszer egy kutya szedett le a bringáról, azóta nem merek csak úgy egyedül csavarogni… szerencsére akkor a kutya gazdája a közelben volt, így a kiáltásomra azonnal jött segíteni…
  Az általad írt második verzió is megtörténhet, rossz emberek sajnos mindenhol vannak…
  Mégis azt mondanám, hogy bele lehet vágni ilyen kirándulásokba, de ne vegyél fel kihívó (rövid és szûk) ruhákat (nekem egy viszonylag zárt kertészfarmer a kirándulós ruhám, azt nehéz lecibálni az emberrõl ;) ), ékszer és arcfestés sem kell, meg legyen nálad egy bot, ami séta közben is jó szolgálatot tesz, pláne ha védekezni kell valami ellen. De inkább mégiscsak próbálj találni valakit, akivel ráadásul meg is oszhatod az út szépségeit.

  #272357 Hozzászólás

  Sajnos

  a másikra nagyobb az esély – és nem csak M.o-n van ez így !

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Magyar vándor
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.