Magyarok Spanyolországban 2.

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Magyarok Spanyolországban 2.

 • Indította
  Témakör
 • #32291 Hozzászólás

  Narancsszedõ szakmunkás
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Azért alapítottam e topicot mert a másik 418 hozzászólásának betöltése hosszú idõbe tellik.Ide minden spanyolországi magyar!Élmények,ötletek,munka.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #337967 Hozzászólás

  Agrippa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  EMI-nek (is…)

  sziasztok! a spanyol 1be már irtam, de látom már szaporodik ez is na bekopiztam ide is…:

  “sziasztok!

  én jövõ márciusban megyek barcelonába, aztán majd lehet délebre, egyenlõre barcelona a biztos, a repjegy már megvan a többit intézgetem. Spanyolul nem tudok angolul valamicskét. Igazándiból nem is nagyon akarok visszajönni. Olyan magyarokkal szeretném a kapcsolatot felvenni akik szivesen belevágnának egy hasonló kis kaladnba, illetve olyan kint élõ magyarokkal akik segítséget tudnak adni a kezdeti esetleges bizonytalanságban…”

  EMI-nek

  ezzel a képárulos szörnyûséggel én is találkoztam már de szerintem egy nagy lutri, inkább beállok mosogatni valami kifõzdéb és az biztos legalább, ez nekem tul ügynöki melónak tünt (amit még itthon sem csipázok) ugyhogy bele sem vágtam, azért érdekelnének a tapasztalataid, merre jártál, és milyen élményeid voltak ezzel kapcs…?

  #337966 Hozzászólás

  emi3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tudom mi a spanyolorszagi melo

  En sejtem mi a spanyolorszagi melo, mert en is arra jottem ki 3 eve. Szerintem a keparulas. De nem valo mindenkinek az teny. Ha valaki tudni akarja az en szerzett tapasztalataimat az irjon nyugodtan. Nekem nics erdekemben, mar mast dolgozok…

  #337965 Hozzászólás

  mark13
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Engem erdekel

  Kuldj bovebb infot.Koszi

  #337964 Hozzászólás

  kivancsi lennek mi az…

  …amit a 30 eves meg tud csinalni es a 31 eves nem tud :) az ilyen hirdeteseknek nagyon .hu szaguk van a .es emailcim ellenere.

  #337963 Hozzászólás

  Lehetoseg spanyolorszagban

  Gyerekek, szerintem ti meg azert vagytok otthon, mert nem tudjatok figyelmesen elolvasni a hirdetes szoveget…Ezt mondja : “kerjetek tovabbi infot itt: malaga21@wanadoo.es“.

  #337962 Hozzászólás

  Narancsszedõ szakmunkás
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Munka

  Narancsszedés vagy hasonló déligyümölcsszedés?

  #337961 Hozzászólás

  avnire
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ketkedes

  Imadom ezeket a hangzatos allashirdeteseket, mar minden elhangzott csak eppen az nem, hogy eppen mit kellene kinn csinalni. Konkreten mi lenne ez a munka, megis?? Vagy ez titok??

  #337960 Hozzászólás

  Lehetõség Spanyolországban

  Sziasztok! Energikus, fiatal(18-30év),dolgozni szeretõ munkatársakat keresünk nemzetközi csapatba Spanyolországba, utazással egybekötött munkára. Ha szerettek új helyeket megismerni, kipróbálni magatokat, nyelvet tanulni és ha napsütéses, melegebb télre vágytok, kérjetek további infót itt:
  malaga21@wanadoo.es

  #337959 Hozzászólás

  csavaros L
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ide!

  Nézz be ide!

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Magyarok Spanyolországban 2.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.