Magyarország kirándulás

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Magyarország kirándulás

 • Indította
  Témakör
 • #26365 Hozzászólás

  angéla

  Sziasztok!

  Az a kérdésem lenne, hogy Magyarország északi részén (akár közép Mo-on is)milyen helyeket ajánlanátok kirándulás céljából, ahol van természet, de akár egy kisváros is, néhi fürdõzési lehetõség és ezzel együtt valamilyen nem túl drága hotel is. Szóval minden egyszere:)

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #308035 Hozzászólás

  melyik

  No és

  amz elsõ. Tudtommal Debrecen nagyobb területen van, mint Hódmezõvásárhely.

  #308034 Hozzászólás

  Keiki
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Biztos ami biztos

  Magyarország második legnagyobb területû városa- Hódmezõvásárhely.

  Ezt csak biztosítéknak írtam be BK miatt ide, ekkor és most.

  #308033 Hozzászólás

  Chris1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mohács

  Sziasztok !

  Tippeket szeretnék kérni ,Mohácsra megyünk Busójárásra ,és ehhez keresek egy napos túra ,illetve program ötletet ,mit érdemes megnézni a környéken ,hová érdemes még elmenni ,illetve Gyõr felé tartva útközben is lehet a látnivaló !
  Köszi

  #308032 Hozzászólás

  kohalmi krisztina
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  észak maygarország

  itt találhacc sok érdekességet s azt is amire kiváncsi vagy: http://www.top7hungary.com/SS/olvasson/Top7%20%C3%BAtle%C3%ADr%C3%A1s/%C3%89szaki-Hegys%C3%A9g/679/show__list__travel_description&id__country=679
  amugya http://wwww.top7hungary.com minden régióról összegyüjtöttte a legérdekesebb müemlékeket természeti jelenségeket és fürdõket.

  #308031 Hozzászólás

  T Kinga

  Hóvirág-nézés az alcsúti arborétum

  Na rég nem írt ide senki. Találtam egy jó kis programot (bár nem észak-magyarországi) azoknak ideális lehet, akik szeretik a virágokat.
  Khm, meg itt a nõnap ugye, és ahelyett, hogy a kedves férfiak vágott virágokat vennének nekünk nõknek, ellehet minket vinni hóvirág sétára! :)
  http://www.nyarilap.hu/hazai/videk/1080-hovirag-setak-az-alcsuti-arboretumban
  megláttam ezt, és vágott virág helyett ezt kértem nõnapra. Mi holnap elmegyünk megnézni a hóvirágokat!

  #308030 Hozzászólás

  Nézd meg a

  Tarcal Andrássy kúria topikot.Azon kívül:Püspökladány,Vásárosnamény-Gergelyiugornya,Bátorliget,Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet,debreceni gyógyfürdõ,nyíregyházi sóstói fürdõ,állatpark,Sárospatak,Kazincbarcika,LILLAFÜRED ÉS A BARLANGFÜRDÕ,Alföldön még Berekfürdõ.Ha szeretnél még mást tudni,kérdezz nyugodtan !Szívesen segítek.Egy a lényeg:TERMÉSZETES VÍZBE NEM SZABAD MÉG BOKÁIG SEM BELEMENNI!!!!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Magyarország kirándulás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.