Magyarország-Nepál szárazföldön2

Kezdőlap utazas.com Fórum Közel-Kelet/Közép-Ázsia Magyarország-Nepál szárazföldön2

 • Indította
  Témakör
 • #46052 Hozzászólás

  lenka

  Sziasztok! Ez a téma még elég távoli, de gondoltam, elindítom idõben, hátha tudtok segíteni, hasznosan hozzászólni. És persze azzal is tisztában vagyok, hogy pillanatról pillanatra változik minden, a lehetõségek, a politikai helyzetek stb., de mindezzel eggyütt remélem jó ötlet ez a téma. Tervezek egy-másfél év múlva egy Mo.-Nepáli szárazföldi utat, minimális pénzbõl. És ami érdekel? Minden a vízumoktól és a közbiztonságtól kezdve az útitárs, autóstop, költségek, biztosítás, kultúra, étel, szállás(esetleg szabadban), nõként átutazónak lenni stb. Meg hogy merre érdemems menni? A terv egyelõre Mo.-Románia-Bulgária-Törökország-Irán-Pakisztán és/v. Afganisztán-India-Nepál. Igazából önkéntesnek akarok odamenni, de szívesen megnézném az útbaesõ országokat. Lehet, hogy reménytelennek tûnik az ötlet, de hátha…

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #443964 Hozzászólás

  qcora

  mennyi a mennyi

  Ha definialjuk a minimalis penz fogalmat := csak kajára költesz nem alszol szálláson, hanem sátrazol és stoppal utazal ott ahol lehet. Tehát így bõven elég Töröko-ba is a 10-12 USD, sõtt ha ügyes vagy még még a fele is.

  #443963 Hozzászólás

  pattogatott

  arak

  Azert a torok reszre nem eleg a napi 10-12USD,minimum a duplajaval kell szamolni!

  #443962 Hozzászólás

  Gergõ

  barátaim

  Szia!

  Lengyel barátaim pont most vannak hasonló úton. Itt tudsz róluk többet olvasni – angulul: http://adriankristina.whereareyou.net/

  #443961 Hozzászólás

  lenka

  na újra itt

  mar rég nem néztem fel ide, most olvastam, Dániel, a hozzászólásod. szerinted egy nõ egyedül is biztonságban van, ha így elindul? egy perzsa fiú szerint nem, meg kéne tanulnom csadort viselni és úgy járni benne, ahogy az ottani nõk… ez például egy ország. mondjuk a mostani politikai helyzetek is elég zûrösek… te pontosan merre mentél? és milyen közlekedési eszközökkel? érdemes utitársat keresni? most mennyi pénzt szánnál az útra kb.?

  #443960 Hozzászólás

  én is érlelem magamban, a arra uIaás gondolaá ,moorral.

  Bocsi de T betüm néha megszmakacsolja magát.Szivesen olvasnék és vennék hasznos infókat erröl a térségröl.

  #443959 Hozzászólás

  Dániel

  jó ötlet

  5 éve voltam így…
  tömören: Töröko.-tól mindenhova kell vízum, átlag 15 ezer HUF per darab (a török 30 USD), napi 10-12 dolcsiból mindenhol ki lehet jönni ha igazán alacsony költségvetéssel tervezed. Nekem 4 hét volt, de ha még egyszer elindulok, kétszer ennyit szánok rá legalább. Közbiztonság mindenhol jó, az emberek tündériek, bár Indiában elé sok segg arccal is találkoztam.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Magyarország-Nepál szárazföldön2
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.