magyarorszagon szeretnek tanulni!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás magyarorszagon szeretnek tanulni!

 • Indította
  Témakör
 • #45311 Hozzászólás

  Sziasztok! En erdelyben elek, es kint szeretnem folytatni a sulit 12. utan! noveremek Pest kornyeken elnek, es jo lenne a kozelben vmi suli! csak az a gaz, h en innen nem igazan tudok mire menni, m nem tudom h hol kellene kezdjem! vmi tippek kellenenek, h egyaltalan hol probalkozhatok, es mehetek-e ha nem vagyok magyar allampolgar! Jo lenne ha tudnatok picit segiteni….
  Nagyon koszi elore is! kerlek irjatok!!!!!!!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #433077 Hozzászólás

  bubu
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  xy

  Hello!

  Intéztem a nemzetközi diákom és eszembe jutott, hogy írtál. Aszondták, h a http://www.martonaron.hu oldalon mindent megtalálsz. Ez a Márton Áron Szakkollégium (óbuda, 3. ker) honlapja, a határon túli magyarok kolesze. Ha még kell vmi, próbálok segíteni, csak írd meg!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: magyarorszagon szeretnek tanulni!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.