Magyarorszagra utazas kettos allampolgaroknak?

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Magyarorszagra utazas kettos allampolgaroknak?

 • Indította
  Témakör
 • #53610 Hozzászólás

  ET

  Informaciot keresek, hogy kulfoldi-magyaroknak kettos allampolgarsaggal melyik utlevelet kell bemutatni Magyarorszagra erkezve? Mondjuk kulfoldi utlevellel megy az illeto es ott a belepeskor mi a szukseges, vagy eppen a praktikus? Magyar utlevellel belepni, vagy a kulfoldivel? Mivel lehet konnyebben atmenni a vamon, hol kevesebb a sor, egyebek? Koszi!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458303 Hozzászólás

  BM0922
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Melyikkel hagytad el az orszagot? En az USA-bol amerikai utlevellel hagyom el (nyilvanvaloan) es azzal is lepek be Mo-ra. Soha semmi problemam nem volt.

  Egyszer latva a kek utlevelet a kezemben, odaleptek hozzam nagy flegman es megkerdeztek, hogy honnan erkeztem. Mondtam az amerikai varos nevet (nagyvaros, de lehet, hogy meg otthon nem hallottak rola a vamosok). Mire megegyszer megkerdeztek, akkor lassabban elmondtam, es tovabbi jo utat kivanva elengedtek. Szerencsemre en az angol geppel erkeztem, de ugyanakkor futott be tobb jarat Moszkvabol, Bukarestbol, Kijevbol, stb. :-)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Magyarorszagra utazas kettos allampolgaroknak?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.