Malagai szállások?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Malagai szállások?

 • Indította
  Témakör
 • #13811 Hozzászólás

  Xabi Alonso

  Malagai szállások érdekelnének,Malagában vagy a környéken,hol lehet minél olcsóbban szállást találni?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #150273 Hozzászólás

  bernie1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hostel

  Szia, én pár éve jártam soxor Malagában, legtöbbször simán találsz szállást, a Hostel-eket ajánlom, ki van téve egy nagy kék H betü a kapuk mellé egy, két, három csillaggal – az ár is ettöl függ. Mostanában szerintem 15-30 Euro/per fõ lehet egy éjszaka, de ha több napig maradsz, lehet alkudni. Ezek legtöbbször szobák családoknál, általában tiszta, rendes, de semmi luxus, max egy saját mosdó meg egy Mária kép a falon, légkondi nincs, örült meleg van, a fürdöszoba közös a többi vendéggel (ált. diákok). A felsöbbkategoriában vannak fényüzöbbek is. :-)
  Viszont általában a tulajok a spanyolon kívül nem nagyon beszélnek nyelvet – persze így is nagyon jól megértetik magukat. :-)
  Ha az olcsóság a fontos, érdemes a belvárosban keresgélni, én pl. többször laktam a Calle Sta. Maria-n egy pici hostelben fenn az emeleten, ebböl két alkalommal ablak se volt a szobámban, épp hogy befért a hátizsákom, de az átszámolva kb. 5-6 Euro volt/éj (akkor még peseta volt, szóval azóta változhatott). Nekem jó volt, mert úgyis csak éjjel aludni jártam haza, és minden nagyon közel van gyalog, a playa is meg a kikötö és a bárok este, meg a sétáloutca.
  Ha a reptérröl busszal jössz be, akkor a végállomáson, vagy a katedrálisnál érdemes leszállni, a Calle Sta. Maria ott van a katedrális mögött. Közel hozzá van egy Officina del Turismo is, ahol beszélnek nyelveket, söt listát is adnak hostelekböl.
  Egyébként szinte minden házban Hostel van.
  Csak arra figyeljetek, hogy ne a Féria idején menjetek (minden spanyol városnak megvan a maga nyári fesztiválja, ez Malagában augusztus közepén szokott lenni), olyankor mindenki az utcán van, ezer ember, zene, tánc egész éjjel – pihenni, aludni nem lehet – és még a legdrágább szállodákban sincs hely.
  Ennyi így elsöre, ha van még vmi kérdésed, írj emilt, ha tudok, segítek. bernadette@mailbox.hu

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Malagai szállások?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.