maldivi búvártúra

 • Indította
  Témakör
 • #7101 Hozzászólás

  A Maldiv szigeteken voltunk Január végén és igazi kincsre bukkantunk! Egy luxus-oceánjáron laktunk az északi Ari-atollon és a legszebb merülöhelyekre vittek, ahol állandóan láttunk cápát, ráját, teknöst, napoleonhalat, murénákat, millió korallhalat és van egy fix zátony ahol mindig ott vannak a MANTÁK!!! Merülések között a hajohoz tartozo gyönyörü szigeten feszitettünk. A bázis nagyon korrekt volt és minen merülés nitroxos volt, mert a náluk ingyenes!
  Ha valaki merülni megy Maldivra, nem szabad máshova menni, mert alapáron nyujtanak luxust.
  Február végén még viszek ki egy csoportot, ha lesz repjegy.
  Érdeklödni torirobi@freemail.hu-n vagy mobilon 30-9748901-en Március közepéig, mert utána megyek vissza Egyiptomba dolgozni.
  Jó merüléseket mindenkinek:
  Törteli Róbert
  PADI Instruktor

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #109624 Hozzászólás

  Gabibuvar

  Mikor?

  Szia!
  Az erdekelne, hogy mikor lesz legkozelebb ilyen tura es mennyibe kerul?

  #109623 Hozzászólás

  Endre

  Robi

  Savanyúságot vigyek? :)

  #109622 Hozzászólás

  Tündének

  Természetesen nállam is elvégezhetitek a Nitrox tanfolyamot, Sharmban, itthon vagy a Maldivon is.
  Várom a leveled, hogy mikor jöttök Sharmba, de legalább egy héttel elötte irj és a védöoltás Maldivra és Sharmba nem kell, de ha van Hepatitis A, B oltásod az nem baj.
  Maldivon majdnem minden merülésen láttunk fehéruszójú és szürke szirticápát, de Sharm környékén is szoktunk látni ilyeneket néha, de van Leopárdcápa is ritkán.
  Hajrá!!!

  #109621 Hozzászólás

  Tünde

  Torirobinak

  Ez igy nagyon jól hangzik, föleg, hogy a Nitrox is benne van, de nekünk még nincs meg a nitrox vizsgánk. Ezt Nálad is meg tudjuk csinálni?
  Május elején lehet, hogy kiugrunk Sharmba és merülnénk is egy pár napot, de erröl majd elötte értesitelek emailben.
  Kell oda védöoltás és lehet látni cápát?

  #109620 Hozzászólás

  Gulliver

  Tündének

  szia Tünde,

  Mikor mentek? Lehet csatlakozni?

  Guli

  #109619 Hozzászólás

  Tündééknek

  Sziasztok!
  A monszun Áprilistól tart kb Októberig, jó idö van csak sürün esik!
  Novembertöl folyamatosan indulnak búvártúrák erre az óceánjáróra és az ára 1000 euró + repjegy(kb 130000ft) ami jóval 500000 alatt van és ebben teljes ellátás(pia nélkül), korlátlan merülés van benne nitroxal, de ez nem csak hajó, hanem tartozik hozzá egy sziget is.
  Ha Valakit érdekel irjon emailt, mert telefonon csak Május után tudtok elérni, addig Sharm El Sheikben “dolgozom”, de persze oda is jöhettek addig!
  Üdv mindenkinek: jó merüléseket, sok levegõt!
  Törteli Róbert
  PADI Instruktor

  #109618 Hozzászólás

  Tünde

  Maldivra

  Szia Torirobi
  Szeretnénk a barátnöjeimmel valamikor kimenni Maldivra, csak nem tudom mikor van monszun és ez az oceánjáró is érdekelne, föleg hogy mennyibe kerül, mert 500ezer ft körül van a legolcsobb búvárszafari ami nem “ladikon” van, hanem szép, kényelmes nagy hajón.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: maldivi búvártúra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.