Malgrat de Mar Hotel Reymar Playa

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Malgrat de Mar Hotel Reymar Playa

 • Indította
  Témakör
 • #9288 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Aki esetleg volt ebben a szállodában kérem írja már meg a véleményt.Szobák,személyzet,étkezés tekintetében.Elõre is köszönöm.

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125328 Hozzászólás

  Epné Judit
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  segítség

  Sziasztok!!
  Hála Istennek ismét Reymar Playa és a csodálatos Barcelona.Fapados repjegyet vadászok, de még sikertelenül.Ha valaki tud értesítsen. Elõre is köszönöm. Üdv. Mindenkinek: Judit idõpont:2008.06.28.oda, vissza:2008.07.05.

  #125327 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Juditnak

  Kedves Judit!

  Mi 06.01-06.10-ig voltunk kinnt,de most szerintem jó volt az étel,remélem ti is igy láttátok és nem küldték el a jó szakácsot mire ti kimentetek.Egy kicsit én is féltem,mert a kajájukra többen is panaszkodtak.Úgy látom ezt a hibájukat kijavították.Egyébként nagyon rendes volt a személyzet a szállodában és nekünk minden tökéletes volt.

  #125326 Hozzászólás

  Judit

  Ezt másold be a fejlécbe és minden adat itt van!
  http://www.tmb.net/en_US/turistes/busturistic/descomptes.jsp

  A bus turistic jegy 19euro(de csak a 2006-os adatok vannak még fent).Tulképpen lehet hogy csípnétek,nemtudom. Egy napig annyiszor szálltok le,meg föl a buszra ahányszor akartok,különben 3 vonalon megy.

  #125325 Hozzászólás

  Judit

  Szia Judit!:-)
  Örülök neked!!!:-)
  Én majd csak augusztusban megyek ki,úgyhogy megint nemtudunk kint találkozni sajna.:-( Különben azért nem jelentkeztem skypon sem ,mert kb.8hónapja elköltöztem és “hálistennek” betörtek hozzám ,így ugrott a laptopom.:-( Most is a munkahelyemrõl írok,de skypolni nemtok innen .Különben jól vagytok?:-)
  Puszi!Dóri

  #125324 Hozzászólás

  Epné Judit
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  évi

  Kedves Évi!!
  A Somi-nak már írtam az idõpontot mi mikor utazunk.Az árak hasonlóak a miénkhez. Innivalót biztos venni kell.Minden utcasarkon van közért ahol mindent lehet kapni. Mi úgyvettük észre, hogy nagyjából egyforma áron. A város nem nagy. Van egy fõútcája a tengerrel párhuzamos. Ott mindenféle üzletet megtalálsz. Discoba, bárba nem voltunk.A szállodának van egy presszója ahol lehet fogyasztani és zene is van idõnként.
  Amit az étkezésben kifogásoltunk az a kivitelezés volt.
  Vagy nagyon kiszárították a húst, vagy nem sózták meg, vagy megégették, vagy nem sütötték meg. Csak ilyen gond volt. Tehát rossz volt a szakács. Most kiváncsian várjuk lesz e változás.
  Üdvözöllek: Judit

  #125323 Hozzászólás

  Epné Judit
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  somi

  Kedves Dórika!!
  Ismét Spanyolország. Hotel Reymar Playa 2007.06.17-24ig. Barcelonai repülõtér Smart Wings géppel. Még minden adatunk megvan. Te nem jössz véletlenül ebbe az idõszakba.Találkozhatnánk. Puszi Judit

  #125322 Hozzászólás

  Epné Judit:-)

  Szia!
  Nem nektek segítettem tavaly utat tervezni? A férjed nem Péter?

  #125321 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Epné Juditnak!

  Kedves Judit!

  Köszönöm a válaszodat.Annyit szeretnék kérdezni,hogy a Reymar-ban vagy a Reymar Playaban voltatok,mert mi a Reymar Playaba megyünk.Egymás melletti szállodák.Ezt az ennivalós dolgot már hallottam,hogy esetleg azzal gond lehet.Ha tudnál még egy-két kérdésemre válaszolni megköszönném.Mikor kellett indulás napján elhagynotok a szobát és volt-e valami csomagmegorzõ-tároló szoba? Mikor voltak az étkezési idõpontok és milyenek voltak,ha voltak az esti programok amiket szerveztek a szállodában? Ja és úgy általában milyen ennivalók voltak.Mégis melyikek nem voltak ehetõek? És tudsz-e esetleg olyan nagyobb élelmiszerboltot ajánlani,ahová érdemes járni.Ennivalót kapunk,de azért innivaló félét,meg mivel gyerekkel megyünk egy-két dolgot biztosan kell vennünk.Kicsit sokat kérdeztem,de mindjárt indulunk és szeretnék tisztában lenni a dolgokkal.Nem tudom bárban ittatok-e valamit,milyen árak vannak ott?

  #125320 Hozzászólás

  Epné Judit
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  válasz

  Sziasztok!! Tavaj voltunk a Reymarban, jó közepes szintû szálloda.Nagyon jól éreztük magunkat. A tenger közel van.A szállodába van minden, még légkondi is.Uszoda nyitott. Rengeteg kajaféleség csak nem minden volt ehetõ, de mindig találtunk mást. Udvarias kiszolgálás. Tisztaság stb. Mindenkinek ajállom , talán a térség legolcsóbb szállodája.

  #125319 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Marcs

  Köszönöm a válaszodat megnézem.

  #125318 Hozzászólás

  Marcs
  #125317 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Valinak!

  Köszi Vali,ott már válaszoltál nekem,hogy voltál abban a szállodában egy pár éve,csak gondoltam,hátha van valaki aki frissebb indormációkkal tud szolgálni.

  #125316 Hozzászólás

  Vali

  Malgrat de Mar

  Oévasd el a ” Costa Brava-t, kimazsolázhatod!

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
Hozzászólás: Malgrat de Mar Hotel Reymar Playa
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.