Malgrat de mar

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Malgrat de mar

 • Indította
  Témakör
 • #10427 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Aki volt már Malgrat de Marban,az írja már meg legyen kedves a tapasztalatait. A környék látnivalóiról már tájékozódtam,ezért konkrétan csak Malgrattal kapcsolatos látnivalók,tanácsok,tapasztalatok,élelmiszerüzletek(van-e olyan nagyobb üzlet amibe érdemesebb járni) piaccal kapcsolatos dolgok(van-e és,ha igen mikor és miket árulnak) érdekelnének. Elõre is köszönöm.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #132698 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Krisztiánnak

  Szia Krisztián.

  igen mi megyünk jún.1-10-ig a Hotel Reymar Playaba.Kívûlrõl vannak sokkal szebbek is,de ahogy érdeklõdtam belûlrõl és a szolgáltatásait tekintve ez is olyan jó,mint a többi.Köszi az áruházjavaslatot.Teljes ellátást kapunk tehát nem sok mindent akarunk vásárolni,de innivaló félét csak kell,meg esetleg rágcsálnivalót,mert azt nem fogok innen cipelni, na meg sangriát.Szórakozóhelyre nem akarunk menni,mert gyerekkel megyünk,meg ezen a bulizós korszakomon én már túlvagyok. Köszi a válaszodat.

  #132697 Hozzászólás

  Krisztián14
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Malgratról 10 éve

  Szia Évi!
  Én voltam, de sajna 10 éve! A Costa Brava-nál most írtam róla!
  Ez nagyon bulizós hely! A kirakodó vásárt utolsó reggel a fõúton találtuk. Itt volt minden! Ruha, ajándék, bazár, emléktárgyak, kagylók, stb. Csak nekünk már pénzünk nem nagyon volt!
  A mi szállodánk mögött (Don Angel)ami a szomszéd településen volt (gyalog simán átjárható)Santa Susannában, na itt volt egy nagy áruház olcsó kaja és ital árakkal, de meglepõ módon találtunk olcsó kis üzletet a fõsoron is! Körül kell nézni!
  Telefon!…….. Akkoriban még nem hemzsegtek a mobilok. Mi kártyás fülkébõl telefonáltunk a hazaiaknak elfogadható áron! 10 éve! Most nem tudom mi a helyzet. Sajnos!
  A szórakozóhelyek egymást követték különféle akciókkal kecsegtetve. Az ingyen belépõktõl kezdve a heti jegyekig. Majd meglátjátok! Ti mentek 06.01-06.10-ig?
  Melyik szállodába?
  Nagyon sokat megbámultunk akkoriban!
  Szia! Krisztián.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Malgrat de mar
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.