Malta Auto-val !?!?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Malta Auto-val !?!?

 • Indította
  Témakör
 • #13935 Hozzászólás

  Attila47
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Udvozlet

  Halas lennek,ha elmondana valaki,erdemes-e elindulni auto-val Malta-ra?Kivitelezheto,vagy felesleges gorcs.Erosen gondolkozom rajta,es lekotelezne a hasznalhato informacio.

  Koszonettel !!!

  Attila

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #150816 Hozzászólás

  gabi

  lehet, hogy már meg is jártad. mi is el akartunk indulni autóval, de a végül a repülõ ésszerübbnek tûnik. a kompozás elég macerás.

  napokon belül indulunk. nincs valami olcsó szállás tipped? gondban vagyunk, egy kinti kontakt is jól jönne, több hétre tervezzük.

  gabi

  #150815 Hozzászólás

  Attila47
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Igazandibol arra gondoltam,hogy Itthon-rol indulnek kocsival

  #150814 Hozzászólás

  Che1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szerintem nem

  Maltan akarsz autot berelni, vagy Sziciliabol akarod komppal megoldani? Szerintem nem erdemes, mert a buszközlekedes ugyan nem legkondicionalt buszokkal törtenik es sokszor ülöhely sincs, de egesz Maltat bejarod, a buszok rendszeresen indulnak a sziget minden iranyaba, es nagyon olcso.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Malta Auto-val !?!?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.