Mammut

 • Indította
  Témakör
 • #43482 Hozzászólás

  ötlet

  Sziasztok!

  Bp környékén lakom, szeretnék tanácsot kérni nálam okosabb kollégáktól, hol tudok venni Mammut cuccokat. Fõként kabát és nadrág érdekel.

  Elõre is köszi.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #417036 Hozzászólás

  badile

  azért óvatosan

  a Hervis-szel. A kecskemétiben éppen tegnap láttam egy nõi Mammut kabátot 75e-re leárazva. Szóval jól ki kell fogni azt a harmad árat.

  #417035 Hozzászólás

  jamestoney

  Hervis

  Balo?

  Konkrétan mennyit jelentett az a harmad ár? Hány forint?
  Decemberben benéznék abba a boltba…

  #417034 Hozzászólás

  jamestoney

  XCR

  Én Svájcban vettem egy kabátot 200 frankra (30 rongy)leárazva. Szerintem nagyon megérte. Ebben sincs belsõ bélés. Viszont a nadrág érekelne, valaki leírná bõvebben ezt a Hervis-es témát?

  #417033 Hozzászólás

  balo

  a Hervis-ben

  kapható mammut cuccok tutira eredetiek! én egy osztrák Hervisben vettem egy mammut gatyát, kb harmad annyiért mint a tengerszemben lehet kapni.

  #417032 Hozzászólás

  Ld

  Tévedsz zolka!!!

  A Gore-tex XCR-nek is több fajtája létezik. Van 2, 2 és fél, ill. 3 rétegû. Egyedül a 3 rétegû olyan, hogy nincsen belsõ szövet bélése (hiszen ez esetben a 3 réteget összelaminálják). A 2 rétegûnek pl. van bélése, errõl akár itthon, a Tengerszemben is meggyõzõdhetsz.

  #417031 Hozzászólás

  zolka

  mammut cuccok

  csak ovatosan a mammut dolgokkal. Ami a tengersszemben van az biztos eredeti. En ausztriaban lattam Hervisben sokmindent, de szerintem a fele nem igazi volt… pl a gore xcr kabatba a mammut nem tesz vekony szovetbelest… eppen ez a lenyege, hogy erre nincs szukseg. amit ott lattam abban volt… Nos…
  Z

  #417030 Hozzászólás

  gabork

  ismét ontopic :)

  újabban láttam mammutot hervisben is, igaz, csak polárdzsekit.

  #417029 Hozzászólás

  gys

  asszem a fenti

  hozzászólást hívják offtopicnak :-D

  #417028 Hozzászólás

  Kérdés

  Sziasztok, Nem tudja vki, hogy milyen vonatjegyárak vannak Szlovéniában? Sajna szlovénul nem tudok, ezért tudja vki, hogy hol kell keresni a szlovén társaság menetrendjén?

  #417027 Hozzászólás

  mf72

  pl

  tengerszem

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Mammut
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.